Regina Mary a Danemarcei, într-o rochie seducătoare de bal, înconjurată de ofițeri chipeși

12 septembrie 2024   Royals

Doamna și ofițerii: o imagine desprinsă, parcă, din filmele hollywoodiene. Asta a fost impresia lăsată de fotografiile de la balul de seara trecută, organizat la Palatul regal din Amalienborg de către suveranii danezi.

Ofițerii de pe nava regală Dannebrog au fost invitați, aseară, la cină la Palatul Christian al VII-lea, în prezența Regelui Frederik, a Reginei Mary și a fostei Regine Margrethe a Danemarcei. 

La această cină de gală, cuplul regal danez și-a luat rămas bun de la căpitanul de iaht Peter Schinkel Stamp, care se retrage după cinci ani de serviciu pe nava regală.

Atmosfera foarte elegantă a fost dată și de dress code-ul pentru eveniment, bărbații purtând uniforme de gală, iar unul dintre cei mai chipeși dintre aceștia a fost chiar Regele Frederik, în vârstă de 56 de ani, foarte atrăgător în ținuta lui oficială.

Cât despre Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, aceasta s-a remarcat în rochia ei de bal, lungă până-n pământ și mulată pe silueta ei suplă. Piesa cu un imprimeu în tonuri de roșu și mov este una dintre cele mai elegante rochii afișate de regina-consoartă în ultimul timp, Mary completând-o cu un plic fantezie într-o nuanță plăcută de lila. 

De curând, cuplul regal danez și-a luat rămas bun de la fiul lor cel mare și moștenitor al tronului, Prințul Christian, care s-a mutat în Africa.

Tânărul de 18 ani va locui în estul continentului până în luna decembrie, pentru a experimenta munca la fermă și experiența de viață profundă.

Acesta va învăța, de asemenea, despre peisajul natural din Africa și despre modul în care localnicii mențin echilibrul între muncă, viață și conservarea naturii. Prințul Christian calcă, așadar, pe urmele tatălui său și pe cele ale bunicii sale, Regina Margrethe.

Este o tradiție ca moștenitorii tronului danez ​​să petreacă un timp semnificativ în străinătate, în tinerețea lor, astfel încât să poată aprecia cu adevărat realitățile lumii în care trăiesc.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty Images

Mai multe