Regina Mary, apariție vibrantă în palton portocaliu. Ce șic este lângă soțul său, Regele Frederik

14 octombrie 2024   Royals

Cuplul regal danez este atât de activ. Evenimentele curg pe bandă rulantă și cei doi, deși nu au nici un an de la proclamare, se descurcă admirabil.

Vineri, Regele Frederik al Danemarcei și soția sa s-au îndreptat spre Holstebro pentru a marca aniversarea a 750 de ani a orașului.

Cuplul s-a bucurat de un bun venit călduros la Primărie, urmat de prânz și de oportunitatea de a se plimba prin oraș până la Danish Talentakademi, o instituție cu artiști naționali și internaționali.

Superba Mary a trecut la garderoba de toamnă, după ce s-a răsfățat săptămâna trecută la căldură, în vizita oficială din Brazilia.

Regina Danemarcei face dovada că îi stă bine cu orice culoare. Chiar și cu aceasta tare. Portocaliul a fost atât de frumos temperat de rochia vișinie și de cizmele grena din piele întoarsă.

Dacă Mary cu doar o seară înainte a fost definiția eleganței regale într-o rochie din catifea, de data aceasta a optat pentru acest look autumnal: palton din lână, cu un cordon care îi marca talia subțire.

Este splendid acest joc de culori ales, într-o perfectă armonie cu anotimpul de afară.

Regina a adăugat și o dulceață aparte acestei apariții, cu bentița vișinie pe care a purtat-o.

Regele și Regina au fost nevoiți să-și deschidă umbrelele, căci vremea ploioasă nu i-a ocolit.

În ciuda ploii, mulțimile s-au strâns în număr mare.

Deși criticii i-au adus argumente reginei potrivit cărora ar cam fi exagerat cu intervențiile estetice, oamenii o îndrăgesc pe nora Reginei Margareta, mama actualului suveran. Și poate că a avut dreptate: era nevoie de o actualizare a monarhiei.

Iar Mary exact cu asta vine: cu prospețimea sa. Departe de a arăta de 50+, ci mai degrabă de 40, regina daneză născută în Australia s-a integrat perfect în noul său rol maiestuos. Ba chiar a preluat frâiele țării la un moment dat, când Regele Frederik plecase peste hotare, în condițiile în care prințul moștenitor Christian și-a luat câteva luni de regăsire interioară, departe de Palat și de țară.

Foto: Casa Regală daneză, Instagram

Mai multe