Regina Mathilde a Belgiei, impunătoare într-o ţinută roşu aprins

13 martie 2018   Royals

Este una dintre regalităţile care ştiu cum să se îmbrace. Alături de Regina Letizia a Spaniei, Regina Rania a Iordaniei, Prinţesa Victoria a Suediei, Ducesa de Cambridge şi Meghan Markle, viitoarea soţie a Prinţului Harry, Regina Mathilde a Belgiei este un etalon de stil.

Regalităţile Belgiene sunt într-un turneu regal în Canada.

Regina Mathilde a fost pur şi simplu fermecătoare la un eveniment în Ottawa, optând pentru un outfit în totalitate roşu aprins.  În vârstă de 45 de ani, soţia Regelui Phillipe a atras atenţia într-un outfit elegant în prima sa zi din vizita de stat în Canada. Aducând un omagiu ţării, Mathilde a purtat o impresionantă pălărie roşie, o rochie casual şi un palton stil capă, toate de un roşu vibrant. Şi-a finisat aspectul preţios cu o pereche de cercei masivi aurii, mănuşi negre, un clutch şi pantofi cu toc.

Regina Mathilde a arătat cool într-un outfit roşu aprins.

Regalităţile belgiene se află în Canada pentru o vizită oficială de 6 zile, fiind prima lor vizită de stat a din ultimii 40 de ani. Fără îndoială, Regina Mathilde a reuşit să atragă atenţia cu această vestimentaţie, arătând ca o "Scufiţă Roşie" modernă.

Foto: Getty Images

Mai multe