Regina Maxima și Prințesa Amalia au ajuns deja la Atena, înainte de nunta regală. La ce eveniment au mers

25 septembrie 2024   Royals

Superba Regină a Țărilor de Jos și fiica moștenitoare a tronului olandez au ajuns pe tărâm elen, cu câteva zile înainte de nunta Prințesei Teodora, ce va avea loc sâmbătă la Atena.

Și au fost invitate la o reuniune cu ștaif, de comemorare. Viitoarea mireasă s-a aflat printre invitați.

Casele regale greacă și olandeză s-au reunit în urmă cu câteva zile prin reprezentanții săi, înaintea unei săptămâni foarte speciale pentru familia Reginei Anne-Marie.

Regina Maxima a Olandei, în vârstă de 53 de ani, și fiica ei cea mare, Prințesa Catharina-Amalia, în vârstă de 20 de ani, au călătorit săptămâna trecută la Atena pentru a participa la comemorarea regretatei activiste Marianna Vardinogiannis, care a murit în iulie 2023, la vârsta de 86 de ani.

De-a lungul vieții sale, filantroapa greacă a susținut diverse cauze umanitare din întreaga lume și a stabilit o relație strânsă atât cu familiile regale grecești, cât și cu cele olandeze.

Imaginile au apărut pe conturile Panoulis Photography, studio media specializat mai mult pe fotografii de nuntă.

E posibil ca tot ei să asigure serviciile foto la marea nuntă de sâmbătă, ce va avea loc la Atena. Lângă Regina Țărilor de Jos și moștenitoarea Amalia o vedem pe Christianna Vardinogiannis, fiica regretatei filantroape care a fost comemorată la cel mai înalt nivel. 

Maximei și Catharinei-Amalia li s-au alăturat la evenimentul de la teatrul Odeon Herodes Atticus Regina Anne-Marie a Greciei și copiii ei, Prințul Moștenitor Pavlos și soția sa, Prințesa Marie-Chantal, și Prințul Nikolaos, Prințul Philippos și Prințesa Theodora , care se va căsători sâmbătă cu avocatul american Matthew Kumar.

Evenimentul, care a fost organizat de familia Vardis J. Vardinoyannis în colaborare cu Fundația Marianna V. Vardinoyannis și Asociația ELPIDA a prietenilor copiilor bolnavi de cancer, a invitat 12 artiști greci, care au rememorat povestea incredibilă a vieții și carierei Mariannei.

Regina Anne-Marie a fost toată numai un zâmbet în timp ce a pozat cu Christianna și cu viitoarea mireasă, Prințesa Teodora. Teodora a optat pentru o rochie verde din satin cu imprimeu floral marca britanica ME+EM, pentru această ocazie de familie.

Prințul moștenitor Pavlos, care este actualul șef al familiei regale grecești, a radiat alături de soția sa, prințesa moștenitoare Marie-Chantal. Femeia de afaceri, care are propriul brand de îmbrăcăminte pentru copii, a ales să poarte o rochie albă de Gabriela Hearst.

Foto: Studio Panoulis Photography/X

Mai multe