Regina, noul influencer din social media? Şi-a făcut debutul pe Instagram la 92 de ani!

11 martie 2019   Royals

Nu eşti niciodată prea bătrân pentru social media! Asta a dovedit, la sfârşitul săptămânii trecute, Regina Elisabeta a II-a, suverana de 92 de ani, care şi-a făcut, cu surle şi trâmbiţe, debutul pe Instagram.

Regina Marii Britanii a vizitat Muzeul Ştiinţei, zilele trecute, ocazie cu care şi-a şi deschis un cont pe Instagram, @royalfamily. Care a fost prima postare a Majestăţii Sale? A postat o scrisoare de-ale pionierului calculatoarelor Charles Babbage adresată stră-străbunicului ei, Prinţul Albert, care datează încă din 1843. Suverana britanică a considerat potrivită asocierea acelei scrisori, din partea iniţiatorului calculatoarelor, cu lumea internaută de astăzi.

Spre deliciul fanilor regali, Regina a folosit şi un hashtag reprezentativ postării sale – “potrivit”.

Ce-i drept, contul de pe Instagram nu este doar al Majestăţii Sale, ci reprezintă întreaga familie regală britanică, după cum îi este şi numele, însă Regina a fost cea care a spart gheaţa pe Instagram pe această pagină, postarea sa online făcând ulterior înconjurul lumii.  

Scrisoarea postată de Regina Elisabeta a II-a pe Instagram

După cum ne aşteptam, Regina Elisabeta a II-a nu este singura reprezentantă a monarhiei britanice care să aibă activitate pe Instagram. Pe lângă @royalfamily, mai există şi alte conturi, precum @clarencehouse, care este a Prinţului Charles şi a Ducesei Camilla, dar şi @kensingtonroyal, care îi reprezintă pe Ducii de Cambridge şi pe cei de Sussex.

Întreaga activitate regală a Prinţului William şi a lui Kate Middleton este postată pe @kensingtonroyal

Dintre toţi, Prinţul Andrew, Ducele de York, şi-a dorit să aibă propria pagină oficială, denumită @hrhthedukeofyork, iar exemplul său a fost urmat şi de fiicele sale, Prinţesa Eugenie – care postează tot ceea ce consideră relevant pe @princesseugenie – şi Prinţesa Beatrice, care, de asemenea, are un cont privat.

Meghan Markle şi-a şters vechile conturi online şi poate fi urmărită acum doar pe @kensingtonroyal

Până una-alta, de-abia aşteptăm următoarele postări ale Majestăţii Sale!

Mai multe