Regina Rania a Iordaniei, într-o ţinută sofisticată şi stylish! O ”altfel” de Regină!

5 decembrie 2017   Royals

Soţia Regelui Abdullah al II-lea e printre cele mai stilate capete regale din lume. Poartă atât designeri locali, cărora încearcă să le promoveze creaţiile, cât şi designeri internaţionali, precum Versace, Gucci, Yves Saint Laurent sau Dolce & Gabbana.

Când vine vorba de eleganţă şi rafinament, Regina Iordaniei este o adevărată sursă de inspiraţie. Fie că merge la o gală internaţională, fie că se luptă să reformeze sistemul educaţional din ţara ei, Majestatea Sa nu dezamăgeşte niciodată în materie de ţinute, afişând, întotdeauna, outfituri fără cusur.

Până acum, am văzut-o în fuste Balmain, rochii de seară Valentino, bluze roz de la Dior sau obiecte vestimentare create special pentru ea de către cele mai cunoscute case de modă din lume. Desigur, în garderoba ei au loc şi creaţiile designerilor locali, pe care încearcă să-i promoveze printr-un eveniment anual, organizat în Amman.

Ei bine, la fel de bine îmbrăcată a fost şi la cea mai recentă apariţie, din capitala Iordaniei, când a participat la un eveniment organizat de fundaţia ei, ”Queen Rania Foundation for Education and Development”. Astfel, la evenimentul de ieri, Regina Iordaniei a strălucit într-o creaţie a casei de modă Versace, care prezenta inserţii colorate pe un fundal negru. Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi stilletto şi bijuterii discrete,.

foto: Facebook Queen Rania

Mai multe