Regina Rania a Iordaniei şi Regina Mathilde a Belgiei: duelul stilurilor

26 octombrie 2016   Royals

Când, la cei 46 de ani ai tăi, reuşeşti să arăţi cu 10 ani mai tânără şi să afişezi un stil care le-ar face invidioase şi pe femeile de 20 de ani, vorbim de gene excelente şi un simţ estetic ieşit din comun.

Regina Rania Al Abdullah

Asta ne transmite Regina Rania a Iordaniei la fiecare apariţie publică a ei. Şi aşa s-a întâmplat în această dimineaţă, la întâlnirea cu o altă regină, Mathilde a Belgiei, în vârstă de 43 de ani, aflată într-un turneu umanitar în Orientul Mijlociu.

La întâlnirea celor două regine, care a avut loc la Amman, cea care a strălucit a fost, aşa cum ne aşteptam, frumoasa Rania. Ca de fiecare dată, soţia Regelui Abdullah a dat o lecţie de stil atunci când a primit-o pe Regina Mathilde la sediul unei organizaţii caritabile a cărei patroană este.

Cele două s-au întâlnit la Amman

Regina Mathilde a Belgiei a fost, la rândul ei, foarte elegantă

Rania a ales o rochie într-o nuanţă plăcută de portocaliu, la care a accesorizat o pereche de pantofi din catifea de la Jimmy Choo, pur şi simplu superbi.

Şi regina europeană a arătat deosebit de elegantă în ţinuta ei roşu cu alb, însă vorbim de o eleganţă sobră, care mai mult o îmbătrâneşte pe această reprezentantă a casei regale belgiene.

E clar cine a ieşit câştigătoare în acest duel al stilului…

Foto: Hepta

Mai multe