Regina Rania, fashion într-o ţinută cu influenţe tradiţionale. A purtat văl pe cap la o conferinţă în Arabia Saudită

17 noiembrie 2017   Royals

Este o regină cool, dar nu uită de tradiţii. Rania a Iordaniei a îmbinat modernul cu tradiţional la o conferinţă în Arabia Saudită, iar rezultatul a fost spectaculos. Este o fană a hainelor cu un croi modern, create de designeri cunoscuţi, dar de data aceasta Regina Rania a fost cool într-un outfit inspirat de hainele tradiţionale purtate de femeile musulmane şi cu văl pe cap.

Invitată de seamă la Misk Global Forum 2017 (MGF), conferinţă desfăşurată la Hotelul Four Seasons din capitala Arabiei Saudite, Riyadh, Rania a impresionat cu apariţia sa într-o ţinută care o acoperea din cap până în picioare. Este adevărat că ea încearcă să îmbine destul de mult motivele tradiţionale şi hainele în tendinţe, dar de data aceasta a ales să fie o prezenţă discretă, în rochia neagră cu mâneci lungi şi cu câteva detalii moderne, nasturi mici şi o curea lată care i-a subliniat talia.

Ţinuta a fost completată de un văl din mătase pe care Rania l-a purtat pe cap, diferit de tradiţionalul hijab purtat de femeile musulmane, menit să acopere în totalitate podoaba capilară.

Foto: Hepta

Mai multe