Regina Rania pregăteşte un eveniment fashion

12 august 2016   Royals

Este una dintre cele mai stylish regalităţi, iar de asta ne-am convins şi cu ocazia celei mai recente apariţii ale sale. Pregătind prima ediţie a evenimentului ”Amman Design Week”, Regina Rania şi-a făcut apariţia în locaţia unde se va organiza acel eveniment fashion.

foto: Hepta

Regina Rania a vizitat capitala Iordaniei, acolo unde va avea loc o primă ediţie a evenimentului fashion ”Amman Design Week”

E la curent cu trendurile! Regina Iordaniei a fost fotografiată, zilele trecute, într-o ţinută stylish, compusă dintr-o pereche de pantaloni culottes, albi, o cămaşă blue-navy, şi o pereche de stilettos argintii. Ce să mai, regina în vârstă de 45 de ani a fost o adevărată apariţie, accesorizându-şi ţinuta cu o pereche de ochelari oversized şi un clutch negru.

O ţinută extrem de stylish

Şi trebuie să recunoaştem că aceasta nu este prima apariţie reuşită a Reginei Iordaniei. Fiecare apariţie a acesteia este lăudată de fanii internauţi, care au ocazia să vadă printre primii ţinutele purtate, căci Regina Rania este o prezenţă foarte activă în mediul online. Contul ei de Instagram este actualizat aproape zilnic, cu noutăţi din viaţa frumoasei suverane.

Vezi şi galeria foto cu apariţia Reginei Rania!

Mai multe