Regina Spaniei din nou pe tocuri, ignoră recomandările medicilor. Letizia, apariție delicată în verde

2 februarie 2023   Royals

Și o nouă rochie a fost scoasă de la naftalină de Letizia. Regina Spaniei este o fană a ținutelor reciclate.

Ar fi și păcat să se mândrească doar o dată cu rochiile sale frumoase. Regina Spaniei revine la o veche iubire: verdele. Și la mult iubiții săi pantofi cu toc, căci parcă sufletul îi plânge atunci când problemele medicale la picioare îi impun anoștii pantofi fără toc.

Letizia a făcut senzație cu acest look simplu, definiția eleganței, dar nu ne miră deloc. Soția Regelui Felipe este cunoscută în întreaga lume ca o fashionista. Pasiunea pentru modă a fost desigur moștenită și de cele două fiice superbe ale sale.

Regina Spaniei a mizat pe un aspect super natural, un machiaj discret de zi și o pereche superbă de cercei în formă de frunză.

Nici Felipe al Spaniei nu a fost mai prejos, Regele este un bărbat extrem de chipeș, înalt și bine făcut, care s-a îmbrăcat cu un elegant costum maro, la care a accesorizat o cravată verde, pentru a se asorta cu frumoasa sa soție, Letizia.

Cei doi au găzduit ieri la Palatul regal din Madrid mai multe audiențe.

Rochia verde Sandro a Reginei Letizia a fost purtată de mai multe ori, fiindcă este o fană a sustenabilității. Începutul anului este foarte aglomerat pentru Regele și Regina Spaniei. Letizia a mers alaltăieri la Alicante, pentru o întâlnire cu Federația spaniolă a bolilor rare.

Săptămâna trecută, Regina Letizia cea stilată a purtat o fustă roz pudrată și fluidă tot la o întâlnire oficială, pe care a combinat-o cu o bluză albă cu o fundă lungă.

Ea a asortat frumoasa fustă lungă până la podea cu pantofi stilettos de aceeași culoare cu fusta ei. Îi este foarte greu să-și alcătuiască ținute fără a purta tocuri, în ciuda avertismentelor medicilor care i-au pus în vedere că afecțiunea descoperită la nivelul picioarelor vine automat cu interdicția de a mai purta tocuri. Regina Letizia e ascultătoare, dacă e vorba de angajamente ce implică stat mult în picioare sau deplasări. La Palat în schimb, își primește oaspeții pe tocuri.

Foto: Profimedia

Mai multe