Regina Țărilor de Jos, reuniune regală secretă la Londra! Cu cine s-a întâlnit Maxima a Olandei?

15 octombrie 2024   Royals

Vizita discretă a Reginei Țărilor de Jos în Marea Britanie. Cu cine s-a întâlnit soția Regelui Willem-Alexander.

Ei bine, Maiestatea Sa s-a reunit la Londra cu Prințesa Marie-Chantal și cu Prințul moștenitor Pavlos.

Maxima din Țările de Jos a strălucit vineri seară, în timp ce s-a bucurat de o reuniune la Londra cu familia regală grecească, Prințul moștenitor Pavlos și soția sa, Prințesa Marie-Chantal.

Familia regală a fost zărită în zona de lux Mayfair, în fața Oswald's - un club exclusivist privat, iubit și de membrii regali britanici, inclusiv de Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și Prințul William.

Clubul elegant, deținut de Robert Birley, a găzduit, de asemenea, petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, plină de vedete, în luna mai a acestui an.

Pentru ocazia specială, Regina Maxima, în vârstă de 53 de ani, a apărut foarte șic, în bleumarin, din cap până în picioare. A purtat un costum sobru format din fustă lungă, creion, care îi marca silueta și un taior cambrat, decorat cu nasturi aurii. A purtat pantofi cu toc, din piele întoarsă, a avut un clutch auriu și ojă grena.

Machiajul pentru care a optat a fost unul de seară, însă pentru buze a ales un glos transparent. Maxima este o femeie foarte frumoasă și are o siluetă armonioasă, care îi permite să abordeze cam toate stilurile vestimentare.

În presă chiar s-a scris la începutul toamnei că Regina și-a făcut în vară un upgrade. De fapt, întreaga familie regală olandeză a ținut dietă, căci au apărut foarte supli după vacanță, semn că vara care a trecut s-a aflat sub semnul îngrijirii personale, nu răsfățului cu înghețată și vinuri reci.

La Londra, cu Maxima au fost văzuți membrii regali greci, prințul Pavlos și soția sa, prințesa Marie-Chantal. Îmbrăcată pentru a impresiona, Marie-Chantal, în vârstă de 56 de ani, emana o eleganță de toamnă într-o rochie midi portocalie, pe care a combinat-o cu o haină bej.

Foto: Profimedia

Mai multe