Relația plină de resentimente a Prințului Harry cu Regina Camilla, prezentată într-un nou documentar?

25 ianuarie 2024   Royals

Un nou documentar ar urma să prezinte relația dificilă dintre Prințul Harry și Regina Camilla! Iată cele mai neașteptate detalii!

Un nou documentar despre Regina Camilla va aprofunda relația tumultoasă pe care aceasta a avut-o cu fiul vitreg, Prințul Harry, susține o persoană apropiată familiei regale. Documentarul de la Channel 4, al cărui titlu nu a fost încă anunțat, se va concentra pe diverse aspecte ale Camilei ca nouă regină, dar va aborda și "dinamica" complexă a acesteia cu fiul cel mic al Regelui Charles.

O persoană din interiorul televiziunii a declarat pentru The Sun: "Deși acest documentar se va concentra pe diferite ipostaze ale Camilei ca nouă regină, dinamica ei cu Prințul Harry este abordată în noul show.

Este probabil ca acesta să fie unul dintre subiectele care să primească cea mai mare atenție, iar aceste documentare Channel 4 despre familia regală nu se tem să meargă acolo unde alte publicații se tem adesea să scrie. Aceste emisiuni au dovedit în trecut că pot declanșa o reacție în lanț care să ducă la alte dezvăluiri și să creeze controverse majore."

Prințul Harry a vorbit cu ceva vreme în urmă despre relația sa tensionată cu mama sa vitregă. În cartea lui de memorii, Prințul Harry a susținut că Regina Camilla a scurs povești în presă pentru a-și îmbunătăți propria reputație, în timp ce el a catalogat-o, de asemenea, drept "periculoasă" și "ticăloasă".

În timpul interviului său CBS 60 Minutes cu Anderson Cooper, în care și-a promovat cartea, Prințul Harry a spus: "Camilla a fost o a treia persoană în căsnicia lor (n.r. a părinților lui), dar ea trebuia să-și reabiliteze imaginea. Asta o făcea periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică.

Datorită legăturilor pe care ea le făcea... a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie, și cu ea pe cale să devină regină consort, urmau să rămână oameni sau cadavre în stradă din cauza asta”.

În cartea „Spare”, Prințul Harry a scris despre mama sa vitregă: "Am sentimente complexe în legătură cu părintele vitreg despre care am crezut că m-a sacrificat pe altarul ei personal de PR", scrie The Express

El a mai scris că atât el, cât și fratele său, prințul William, l-au "implorat" pe Regele Charles să nu se căsătorească cu Camilla, deoarece se temeau că aceasta va deveni "mama lor vitregă rea". 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe