Relaţia specială dintre Prinţul Charles şi cel mai mic nepot al său, Louis. FOTO

19 noiembrie 2018   Royals

Odată cu împlinirea celor 70 de ani, Clarence House a dat publicităţii mai multe fotografii private cu Prinţul Charles. Acestea ni-l arată în grădina sa, alături de cei dragi.

Într-unele dintre aceste imagini aniversare, Charles apare alături de cei doi fii ai lui şi familiile lor. Zâmbăreţ, afectuos şi jovial, moştenitorul tronului britanic apare în ipostaza de bunic fericit şi implicat. Total diferit faţă de stilul distant al mamei sale, suverana Marii Britanii, de a-şi trata membri propriei familii.

Sesizăm că Charles are chiar o relaţie specială cu cei trei nepoţi ai lui din partea fiului William. În special, cu Louis, cel mai mic nepot al său. Într-o fotografie, Charles apare ţinându-l în braţe pe mezinul Ducilor de Cambridge, alintându-l ca un bunic devotat. Chiar şi-n fotografia de grup, Louis şi Charles împărtăşesc un moment de tandreţe, micuţul atingându-şi bunicul pe faţă, iar acesta din urmă amuzându-se.

E pentru prima dată când îl vedem pe Charles în astfel de ipostaze candide. Până acum, moştenitorul tronului britanic a vorbit de mai multe ori despre nepoţii lui, menţionând că şi-ar dori să fie mai implicat în viaţa lor şi să-i vadă mai des. De altfel, de pe oriunde merge, Charles cumpără cadouri pentru urmaşii lui. Acesta s-a arătat încântat că va fi bunic a patra oară, dat fiind faptul că nora sa, Meghan Markle, e însărcinată.

Mai multe