Relația specială pe care Prințul William o are cu soacra sa, Carole Middleton. E a doua lui mamă

21 iunie 2024   Royals

Multe s-au spus și s-au scris despre apropierea dintre Prințul William și socrii săi, părinții lui Kate Middleton.

În ultimul an, însă, prințul și soții Carole și Michael Middleton au creat un adevărat grup de sprijin pentru Prințesa de Wales, care urmează un tratament de chimioterapie preventivă împotriva cancerului, iar asta i-a apropiat și mai mult. 

Iar când s-au întâlnit pentru prima oară în public anul acesta, la Royal Ascot, William și Carole au fost protagoniștii unui moment simpatic: ginerele și-a ajutat soacra să-și elibereze tocul înțepenit în iarbă.

Momentul foarte natural, surprins de fotografi, este o mostră emoționantă a legăturii strânse pe care Prințul a creat-o cu familia Middleton și, în special, cu Carole.

Se spune că Prințul de Wales a „fost adoptat” familia Middleton la scurt timp după ce a început să se întâlnească cu Kate, la începutul anilor 2000, iar Carole este acum o parte indispensabilă a unității familiale a Prinților de Wales.

Acesteia îi face plăcere să-i pregătească Prințului William gustările lui preferate și se pune mereu la dispoziția familiei atunci când Prinții de Wales au nevoie de ajutor.

Ea a petrecut multe zile locuind cu ei la Anmer Hall, casa lor de pe domeniul Sandringham, pe care au schimbat-o, în 2022, cu Conacul Adelaide din Windsor.

„Ai putea spune că William și Kate, spre deosebire de majoritatea cuplurilor cu câte un set de socri, se simt cel mai în largul lor și mai fericiți cu părinții ei în jur. Tensiunea se risipește și se creează o atmosferă de petrecere", a declarat o sursă citată de Daily Mail.

O altă sursă a spus următoarele despre dragostea lui William pentru Carole: „El este încântat de capacitățile ei, tenacitatea, nivelul ridicat de energie, abilitățile ei superbe de organizare și relațiile ei”.

Iar după diagnosticul de cancer primit de Kate la începutul acestui an, sprijinul continuu al lui Carole și Michael a fost cel care i-a permis lui William să-și asume în continuare unele îndatoriri regale, într-un moment în care și tatăl său, Regele Charles, se luptă cu boala.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe