Rezumatul lui 2023 pentru Kate Middleton și Prințul William! Le mulțumesc celor care le-au fost alături

1 ianuarie 2024   Royals

Kate Middleton și Prințul William au împărtășit fotografii de familie de la încoronarea Regelui Charles în luna mai și nu numai!

Kate Middleton și Prințul William, amândoi în vârstă de 41 de ani, au distribuit pe Instagram un scurt montaj video cu mai multe fotografii și videoclipuri care evidențiază cele mai importante momente ale anului 2023 pentru familia lor.

În descrierea postării, ei au împărtășit, de asemenea, un mesaj de mulțumire "tuturor celor care au făcut parte din anul nostru". Videoclipul a început cu fotografii din culisele pregătirii cuplului regal pentru încoronarea istorică a Regelui Charles, alături de copiii lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani.

În videoclip, aceștia urcă o scară în ținuta lor regală în timp ce intră în mașina care îi va duce la ceremonia de încoronare. Deasupra clipului video se află cuvintele: "Nu, nu, nu: "Acesta a fost anul 2023".

Mai multe fotografii realizate cu membrii familiei regale de-a lungul ultimelor luni sunt apoi intercalate pe melodia "As It Was" a lui Harry Styles. Printre momentele majore comemorate în videoclip se numără William și Kate alături de copiii lor la balcon după încoronarea lui Charles în luna mai, cuplul regal făcându-și prima apariție la Royal Ascot 2023 în iunie.

Postarea a evidențiat, de asemenea, triumfurile individuale ale cuplului, inclusiv faptul că Prințesa Kate Middleton a cântat la pian în filmul secvenței de deschidere a concursului Eurovision 2023 și discursul ei în timpul unei conferințe organizate pentru Centrul Fundației sale regale pentru copilărie timpurie din Londra. Filantropia lui William a strălucit, de asemenea, deoarece clipul a evidențiat călătoria sa în Singapore pentru Premiul Earthshot și promovarea inițiativei sale Homewards pentru a învinge lipsa de adăpost.

Cei trei copii ai cuplului și-au făcut apariția în videoclip, care conține imagini ale copiilor cu tatăl lor făcând plajă la Castelul Balmoral și fotografii de la portretele individuale de ziua lor de naștere de-a lungul anului.

Videoclipul a prezentat, de asemenea, fotografii ale copiilor la cea de-a treia ediție anuală "Royal Carols: Împreună de Crăciun" la Westminster Abbey, aprinzând lumânări și lăsând scrisori pentru Moș Crăciun în interiorul unei cutii poștale. Clupul s-a încheiat cu o fotografie alb-negru de pe felicitarea de Crăciun a familiei lor din acest an.

Anul 2023 a fost semnificativ pentru Prințul William și Kate Middleton, cuplul consolidându-și și mai mult rolurile regale ca Prinț și Prințesă de Wales, după urcarea pe tron a Regelui Charles. 

Foto: Getty Images, Prrofimedia

Mai multe