Ritualul matinal de la care Regina Elisabeta nu se abate niciodată. Plăcerea la care suverana poftește zilnic
Regina Elisabeta este o mare amatoare de dulciuri, iar pasiunea ei pentru ciocolată este de notorietate.
De aceea, ca o iubitoare de dulce, cum ar putea începe altfel ziua decât cu ceva dulce? Și, se pare, Maiestatea Sa nu renunță niciodată la acest obicei.
Regina Elisabeta începe în fiecare dimineață ziua cu un ceai Earl Grey, la care asortează o gustare dulce: biscuite, în special. Angajații săi știu deja că suverana nu bea ceaiul îndulcit, ci doar ocazional, în funcție de chef, mai cere puțin lapte în completare.
Se pare că are și o preferință anume în ceea ce privește biscuiții, și anume Chocolate Olivers, un tip de biscuiți cu umplutură și trași în ciocolată.
Darren McGrady, fostul chef regal, a dezvăluit că suverana mănâncă zilnic înainte de micul dejun propriu zis un biscuite fabricat de compania Huntley & Palmers, potrivit My London.
Biscuitele este prezentat pe site ca un desert delicios, îmbrăcat în ciocolată neagră delicioasă, cu un miez crocant după o rețetă veche din 1930, care include cea mai densă ciocolată.
Un pachet de 200 g din acest tip de biscuiți ajunge la 8.48 de lire sterline.
Darren a numit-o în trecut pe regină ”ciocoholică”, tocmai din pasiunea pentru ciocolată a Maiestății Sale, predispoziție pe care se pare că a moștenit-o și Prințul William, despre Kate Middleton a spus că nu rezistă în fața acestui desert.