Rochia burgundy, perfectă de toamnă, a lui Kate Middleton! O poți cumpăra la un preț nu foarte piperat

19 octombrie 2024   Royals

Kate Middleton a avut cu adevărat o apariție elegantă recent, într-o rochie burgundy cu buline de la brandul Whistles. Articolul vestimentar deosebit poate fi achiziționat la un preț nu foarte piperat!

Kate Middleton a avut recent o apariție publică elegantă, prima de la terminarea tratamentului de chimioterapie. Prințesa de Wales a apărut la un angajament regal alături de Prințul William îmbrăcată într-o rochie midi burgundy de la popularul brand britanic Whistles, iar articolul vestimentar perfect pentru toamna aceasta este disponibil pentru cumpărare.

După ce stocul a fost epuizat săptămâna trecută, rochia Midi Trapeze cu buline a lui Kate Middleton a revenit la vânzare. În prezent, rochia costă 99 de lire sterline pe site-ul Whistles, redusă de la prețul inițial de 149. Acest model perfect pentru toamnă are o formă de trapez, de o lungime midi clasică. Este o piesă elegantă care se potrivește bine cu cizme sau adidași și poate fi suprapusă cu un tricot confortabil în timpul sezonului mai rece. 

Pentru apariția recentă, Kate Middleton a asortat rochia burgundy cu un palton lung Alexander McQueen într-o nuanță maro ciocolatiu. Ea a completat look-ul cu tocuri înalte de la Gianvito Rossi și cercei „Gold Fern Drop” (165 £) de la brandul londonez Zoraida, pe care i-a mai purtat.

Aceasta nu este prima dată când Kate poartă rochia midi Whistles, fiind văzută în ea și în 2018. Însă a uimit acum, căci cordonul pe care rochia îl are în talie ea a ales să și- pună la gât. E un mod genial de a reîmprospăta ținuta pentru un eveniment diferit.

O rochie asemănătoare, dar cu un buget mai mic, poate fi găsită la Roman Originals, cu prețul de 42 de lire sterline. Și magazinul Marks and Spencer vine o rochie asemănătoare, dar la prețul de 45 de lire sterline. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe