Rochia verde purtată de Infanta Sofia a făcut furori printre fashioniste. S-a vândut cu 40 de euro

5 august 2024   Royals

Infanta Sofia, fiica cea mică a Regelui Felipe al Spaniei și a Reginei Letizia, a apărut în vacanță într-o rochie verde, pe care anterior a purtat-o și mama ei. E de la brandul Zara!

După ce s-au întors de la Paris, unde i-au susținut pe sportivii Spaniei la Jocurile Olimpice 2024, duminică Regele Felipe, Regina Letizia și fiicele lor au fost văzuți împreună în Palma de Mallorca, stațiunea lor preferată de vară, și s-au bucurat de o cină alături de Regina Sofia, Irene de Grecia, Tatiana Radziwill și soțul ei.

Pentru această întâlnire, Infanta Sofia a avut o ținută perfectă de vară pe care nu a mai purtat-o niciodată, dar pe care am mai văzut-o, deoarece îi aparține mamei sale. Nu este prima dată când Regina Letizia și fiicele sale fac schimb de haine, ceea ce arată că au aceleași gusturi vestimentare. 

Fiica cea mică a regelui și reginei a sosit la restaurant împreună cu familia sa și împingând scaunul cu rotile al lui Irene de Grecia. Pentru această primă cină publică a sezonului în Palma, Infanta Sofia a ales o rochie care i-a pus în valoare bronzul, fiind într-un ton de verde. Este vorba despre o rochie din in, o țesătură ideală pentru a face față temperaturilor ridicate caracteristice acestei perioade a anului, cu un decolteu discret tip barcă, bretele răsucite, dreaptă pe corp și cu o crăpătură pe picior. 

După cum spuneam, este un model pe care Regina Letizia l-a purtat deja, mai exact, l-a purtat pentru prima dată în septembrie 2023 pentru a prezida ceremonia de decernare a premiilor Retina ECO. Este o rochie de la Zara, unul dintre cele mai accesibile magazine din Spania, magazin la care Regina Letizia apelează în mod regulat

Această creație a fost inițial la prețul de 39,95 euro, dar, având în vedere că aparține unui sezon anterior al brandului, nu mai poate fi găsită în magazine. 

Foto: Getty Images

Mai multe