Rolurile puțin cunoscute ale lui Meghan Markle înainte de a deveni actriță în serialul „Suits”

7 octombrie 2023   Royals

Înainte de a se remarca în serialul „Suits", Meghan Markle a avut o mulțime de roluri mici în drame TV și în superproducții cinematografice.

Înainte de a obține marea șansă în serialul „Suits”, Meghan Markle a avut o mulțime de roluri mici în telenovele și în filme de succes.

Ducesa de Sussex și-a început cariera de actriță în 1995, pe platourile de filmare ale serialelor „Married...with Children” și „General Hospital”, seriale pentru care tatăl ei a fost director de imagini și lumini.

A continuat să joace roluri mici în seriale precum „CSI: Miami, 90210”, „Without a Trace”, „Fringe” și „'til Death”. De asemenea, a avut un rol de 34 de episoade în rolul unei fete cu servieta în emisiunea „Deal or No Deal”. Meghan Markle a avut, de asemenea, roluri în filme, printre care drama „Remember Me” a lui Robert Pattinson, comedia „Get Him To The Greek” a lui Jonah Hill și comedia „Horrible Bosses” a lui Jennifer Aniston.

S-a alăturat distribuției serialului juridic „Suits” în 2011, interpretând-o pe ambițioasa și talentata avocată Rachel Zane.

Ducesa a jucat în serial timp de șapte ani alături de Gabriel Macht și Patrick J Adams, care l-a interpretat pe Mike Ross. Filmând peste 100 de episoade pentru popularul serial, se pare că a câștigat 37.000 de lire sterline pe episod. Meghan Markle ar fi continuat să câștige bani din rolul ei în „Suits” sub formă de drepturi reziduale și drepturi de autor. Serialul se află pe platforma de streaming NBA Peacock și pe Netflix, unde rămâne unul dintre cele mai populare seriale.

Ultimele sale roluri de actriță înainte de a începe să se întâlnească cu Prințul Harry în 2016 au fost Cassandra Brand în comedia romantică „Dater's Handbook” și Kristen în filmul polițist „Anti-Social”. Câștigurile ducesei au ajutat cuplul să cumpere proprietatea de 21 de milioane de dolari cu 16 dormitoare din Montecito, California, pe care au cumpărat-o după ce s-au retras din rolurile lor de membri seniori ai familiei regale. Potrivit Forbes, Meghan Markle a contribuit cu aproximativ 2 milioane de dolari, iar restul a provenit din moștenirea Prințului Harry de la mama sa, Prințesa Diana.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe