Asemănarea incredibilă dintre micuţa Prinţesă Charlotte şi bunica ei, Prinţesa Diana. Fanii au rămas muţi de uimire!

18 iulie 2018   Royal Babies

Fanii Prinţesei Diana sunt în continuare cu ochii pe familia regală britanică, chiar dacă îndrăgita prinţesă nu mai este printre noi. Iar botezul regal al micului Prinţ Louis i-a făcut pe aceştia să îşi frece ochii de uimire.

Potrivit celor de la Hello Magazine, fanii de pe pagina de Instagram cu numele Loveprincessdiana o compară pe micuţa Charlotte cu faimoasa ei bunică. „Tot spun de ceva vreme că Charlotte va semăna cu Diana mai mult decât seamănă orice altă rudă de-a prinţesei“, a fost mesajul unuia dintre fani.

Fanii au comparat fotografiile cu Prinţesa Charlotte de la botezul Prinţului Lousi cu fotografiile din copilărie ale Prinţesei Diana, iar comentariile acestora sunt incredibile: „Charlotte are buzele Prinţesei Diana şi zâmbeşte fix ca bunica ei“.

Există însă şi fani care o compară pe Charlotte cu Regina Elisabeta şi afirmă că micuţa este o copie a străbunicii ei: „Nu seamănă cu Prinţesa Diana, pentru că ea avea ochii mai mari şi capul mai mare. Charlotte este copia Reginei Elisabeta“.

Mai multe