Cele mai emoţionante imagini din acest an. Prima poză oficială cu Prinţul Louis şi Kate Middleton face înconjurul internetului!

16 iulie 2018   Royal Babies

Familia Regală Britanică a făcut publice primele fotografii oficiale de la botezul micului prinţ Louis, care a avut loc pe 9 iulie.

Evenimentul a fost unul privat, de la care nu au lipsit cei mai importanţi membri ai familiei Middleton, însă, din păcate, la botezul regal nu a putut participa Regina Angliei. Prinţul Louis a fost botezat de Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterbury, acelaşi care i-a creştinat şi pe fraţii micului Louis: Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

Primele fotografii oficiale, realizate de Matt Holyoak, au fost făcute publice acum şi îi arată pe Ducii de Cambridge şi pe copiii lor mai fericiţi ca niciodată. În fotografii, Kate Middleton şi Prinţul William apar alături de toţi copii lor, dar şi alături de restul rudelor, printer care şi Prinţul Charles şi Pippa Middleton.

„A fost o mare onoare pentru mine să fiu ales ca fotograf oficial la botezul Prinţului Louis. Am fost martor la un eveniment foarte fericit, unde toată lumea a fost foarte relaxată. Toţi s-au simţit foarte bine şi sper că se poate vedea acest lucru din pozele pe care le-am făcut“, a spus fotograful Matt Holyoak.

foto: Twitter

Mai multe