Cum au petrecut Meghan Markle şi Prinţul Harry ultimul weekend înainte de a deveni părinţi? Presa din Marea Britanie a dezvăluit cine le-a fost alături

8 mai 2019   Royal Babies

Prima zi a acestei săptămâni a venit cu o veste bună pentru casa regală din Marea Britanie şi pentru fanii familiei regale: Meghan Markle a născut un băieţel perfect sănătos, care va fi arătat lumii întregi în curând.

Aşa cum era de aşteptat, presa din Marea Britanie a tratat pe larg acest subiect, iar jurnaliştii au încercat să afle cât mai multe detalii legate de venirea pe lume al primului urmaş al Ducilor de Sussex. Dacă, iniţial, s-a speculat că Meghan Markle ar fi născut acasă, la Frogmore Cottage din Windsor, pentru că aşa a dat de înţeles Prinţul Harry, se pare că, totuşi, Ducesa de Sussex a născut la un spital din Londra.

Pe lângă acest amănunt, jurnaliştii britanici au dezvăluit şi cum şi-au petrecut Meghan Markle şi Prinţul Harry ultimul weekend înainte de a deveni părinţi, însă nu este nimic ieşit din comun: Ducii de Sussex au stat, alături de Doria Ragland, la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult decât atât, se pare că Meghan şi Harry şi-au petrecut ultimle săptămâni în casă, singurul care a părăsit ocazional căminul fiind Prinţul, care trebuie să-şi îndeplinească îndatoririle regale.

Mai multe