Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine seamănă micuţul, de fapt?

17 iunie 2019   Royal Babies

Ieri, s-a sărbătorit Ziua Tatălui, motiv pentru care Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au hotărât să facă publică o nouă fotografie a micuţului lor, Archie, care de curând a împlinit o lună de viaţă.

Primul an în care a sărbătorit Ziua Tatălui l-a făcut pe Harry incredibil de fericit, motiv pentru care a decis să publice o nouă fotografie cu micuţul lui, în ciuda faptului că regalităţile rar publică fotografii cu nou-născuţii lor până la botez.

În imaginea respectivă, micuţul Archie Mountbatten-Windsor apare în braţele protectoare ale tatălui său, ţinându-l de un deget. Un cadru emoţionant, urmat de descrierea: ”La mulţi ani de Ziua Tatălui. Şi îi urăm o zi specială Prinţului Harry care sărbătoreşte pentru prima data Ziua Tatălui”.

Cât despre cu cine seamănă micuţul Archie, misterul a fost dezvăluit cu ocazia aceasta. Noi am zice că Archie este copia fidelă a lui Harry, dat fiind faptul că seamănă izbitor cu acesta pe când era doar un bebeluş. Desigur, doar evoluţia în timp şi mai multe fotografii explicite ne-ar ajuta să ne dăm seama exact.

Mai multe