Prima reacţie a tatălui lui Meghan Markle referitoare la naşterea nepotului lui. Monarhiştii sunt surprinşi de declaraţia lui

7 mai 2019   Royal Babies

Deşi a declarat de nenumărate ori că se simte ”abandonat” de fiica sa, Thomas Markle n-a lăsat ca ziua în care a devenit bunic pentru prima dată să-i fie umbrită de nimic.

Ba mai mult de atât, fericitul bunic a avut un mesaj emoţionant la adresa fiicei lui, dar şi a nepotului lui, născut în sânul familiei regale: ”Sunt fericit să aud că şi mama şi bebeluşul sunt bine. Sunt mândru că nepotul meu s-a născut în sânul familiei regale şi sunt sigur că atunci când va creşte va servi coroana britanică şi pe cetăţenii Marii Britanii cu graţie, demnitate şi onoare”.

Thomas Markle a demonstrat şi că a lăsat în spate ranchiuna purtată socrilor şi a avut un mesaj lăudabil la dresa suveranei Marii Britanii. ”Dumnezeu să-l binecuvânteze pe copil şi-i doresc sănătate şi fericire şi vreau să transmit felicitările mele dragei mele fiice şi Prinţului Harry. Dumnezeu s-o aibă în pază pe Majestatea Sa Regina Elisabeta”, a declarat Thomas Markle pentru The Sun.

Mai multe