Prinţesa Charlotte, într-o situaţie neprevăzută. Kate a dus-o într-un pub oarecare din Londra

6 decembrie 2018   Royal Babies

Când e vorba de un copil şi de nevoile fiziologice nu poate exista vorba despre vreo programare. Dar Kate ştie asta, doar are 3 copii mici. Zilele trecute, a dat buzna într-un pub din Londra, la cerinţa Prinţesei Charlotte (3).

Protocolul regal presupune ca ofiţerii de securitate să cunoască toate ieşirile rapide dintr-o încăpere în care urmează să se afle vreun membru al familiei regale. Numai că dacă regalitatea în cauză e un copil, iar încăperea e de fapt o maşină în mers, ofiţerii au de furcă.

Aşa s-a întâmplat zilele trecute când un barman dintr-un pub din Londra s-a trezit cu Ducesa de Cambridge, însoţită de fiica ei, Prinţesa Charlotte, cerând voie la toaletă. Desigur, mai întâi au intrat ofiţerii de securitate, care au cercetat fiecare colţişor al barului pentru a verifica toate încăperile.

Totuşi, întâmplarea inedită a ajuns rapid pe reţelele de socializare, barmanul, dar şi cei aflaţi acolo, fiind surprinşi de vizita inedită a familiei regale. „Asta nu arată decât că familia regală e ca orice altă familie. Când copilul tău are nevoie la toaletă, îl duci la una”, a fost comentariul unui angajat al barului The Phoenix, din Stockwell.

Un alt martor a relatat că Prinţesa Charlotte a intrat cu o încredere debordantă şi şi-a ascultat mama pe tot parcursul incursiunii: ”Cineva a mers la bar şi a intrebat dacă se poate folosi toaleta. Apoi, micuţa a intrat de mână cu mama ei, a mers direct la toaletă şi apoi au părăsit încăperea. Nu au stat în pub mai mult de zece minute”.

foto: Twitter, profimedia

Mai multe