Prinţul Louis (1) şi-a făcut debutul la balconul Palatului Buckingham. A captat toate privirile la Trooping the Colour!

8 iunie 2019   Royal Babies

Patru generaţii s-au aflat sâmbătă în balconul Palatului Buckingham, pentru a sărbători ziua de naştere a Reginei Marii Britanii. Printre toţi membrii familiei regale prezenţi la Trooping the Colour s-au numărat şi cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, iar Prinţul Louis a fost, pur şi simplu, adorabil!

Familia regală britanică şi publicul strâns cu ocazia evenimentului Trooping the Colour au urmărit un spectacol impresionant organizat în onoarea Reginei, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 8 iunie. Nu mai puţin de 1.400 de militari, 400 de muzicieni şi 200 de cai au făcut parte din parada desfăşurată, sâmbătă, în centrul Londrei.

Cea mai mara atracţie a Trooping the Colour trebuie să fi fost show-ul aviatic - din care n-au lipsit avioanele moderne Typhoon, dar şi aeronavele istorice precum Spitfire, Hurricane şi bombardierul Lancaster - care a fost pe placul copiilor aflaţi la balconul Palatului Buckingham.

Prinţul Louis, care are numai 1 an şi aproape două luni, s-a distrat de minune la eveniment. În primă instanţă, cel mai mic copil al Ducilor de Cambridge stătea confortabil în braţe la mămica lui şi a început să facă viguros cu mâna imediat ce Kate i-a arătat primele avioane care se îndreptau spre palat. Micuţul s-a cerut imediat după aceea în braţe la tati şi a continuat apoi să urmărească restul spectacolului aerian. Pur şi simplu adorabil!

foto - Getty Images

Mai multe