Prinţul Louis, fotografiat pentru prima dată de la botezul său. În ce condiţii a fost văzut?

24 octombrie 2018   Royal Babies

Mezinul Ducilor de Cambridge a absentat până acum la toate evenimentele familiei regale britanice. Kate şi William au considerat că e prea micuţ să participe la nunta Prinţului Harry ori la cea a Prinţesei Eugenie.

Dacă pe George şi pe Charlotte i-am tot văzut în public în ultimele luni, pe micuţul Louis l-au ţinut departe de ochii curioşi ai lumii. Ieri, însă, mezinul Ducilor de Cambridge a fost văzut pentru prima dată în public de la botezul său, din luna iulie.

Kate şi William l-au luat pe micuţul Louis în Londra, aceştia sosind în oraş pentru banchetul de stat dat în onoarea Reginei Maxima a Olandei . Cei trei au fost surprinşi când aterizau cu elicopterul în grădina Palatului Kensington.

Louis, care ieri a împlinit şase luni, e deja voinic şi-i seamănă – din ce ne-am putut da seama – cu fratele lui mai mare, George. Iată video-ul surprins de un fan şi postat pe Twitter. Nu-i aşa că e adorabil mezinul Ducilor de Cambridge?

PRINCE LOUIS WITH KATE AND WILLIAM pic.twitter.com/L3wM0VWB1u — Tea Time With The Cambridges (@TeaCambridges) 23 octombrie 2018

PRINCE LOUIS WITH KATE AND WILLIAM pic.twitter.com/L3wM0VWB1u

Mai multe