S-a aflat când va fi prezentat bebeluşul Sussex în public! Meghan Markle va apărea cu el în braţe

7 mai 2019   Royals

Ieri, noul vlăstar regal a venit pe lume, într-un spital din Londra. Şi, deşi Meghan Markle n-a ieşit în public cu noul-născutul în braţe la doar câteva ore de la naştere, tradiţia nu va fi, totuşi, încălcată.

Spunem asta căci Meghan Markle şi Prinţul Harry vor apărea, într-adevăr, cu bebeluşul lor în braţe pentru o şedinţă foto, aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul Ducilor de Cambridge. Diferenţa e că ei o vor face la două zile de la naşterea bebeluşului Sussex, pentru ca-n timp să se poată bucura, ”în privat”, de eveniment, aşa cum au şi anunţat anterior.

Prima apariţie în public a bebeluşul regal va fi mai curând decât ne-am aştepta, Ducii de Sussex având plănuită o şedinţă foto mâine, pe treptele Castelului Windsor, poate chiar acolo unde şi-au anunţat logodna, şi anume în grădina preferată a Prinţesei Diana. Potrivit Hello, Prinţul Harry a făcut această precizare în timpul primului lui discurs după aflarea veştii.

”Cred că ne vom vedea cu voi în două zile, pentru ca toată lumea să poată vedea bebeluşul”, a putat fi auzit Prinţul Harry în discursul de ieri, ţinut la Castelul Windsor, la doar câteva ore după ce a devenit tată.

Mai multe