S-a aflat! Prinţesa Diana, tort sexy pentru aniversarea de 13 de ani a Prinţului William

25 august 2017   Royals

În caz că nu ştiaţi, Prinţesa Diana era o altfel de mamă decât cele din familiile regale. Ea avea simţului umorului extrem de dezvoltat şi iubea să facă glume cu fii ei şi să-i pună în situaţii - să nu spunem jenante - vom spune inedite.

Prinţesa Diana avea o relaţie foarte apropiată cu băieţii ei

Ce s-a întâmplat la aniversarea de 13 ani a Prinţului William stă mărturie pentru cele spuse mai sus. Darren McGrady, fostul bucătar-şef al Prinţesei Diana, a mărturisit recent, printr-un interviu acordat celor de la revista ”Hello” că regretata prinţesă a vrut să-i pregătească o surpriză de proporţii de ziua fiului adolescent, şi, spunem noi, chiar a reuşit.

Chipurile, pentru aniversarea de 13 ani a Prinţului William, Diana a pregătit un tort care semăna cu o pereche de sâni. Mai mult de atât, aceasta le-a invitat pe supermodelele Claudia Schiffer, Christy Turlington şi Naomi Campbell la palat, pentru a-l surprinde pe fiul adolescent la venirea de la şcoală. Cum au decurs lucrurile ştim deja, căci William a povestit chiar recent cât de emoţionat, dar totodată jenat, a fost la întâlnirea cu acestea.

Un tort cu sâni a fost alegerea Prinţesei pentru aniversarea lui William

Revenind la tortul inedit, Darren spune că alegerea Prinţesei a fost o surpriză chiar şi pentru el, deşi îi cunoştea simţul umorului: ”Am venit într-o dimineaţă şi-am deschis frigiderul şi mare mi-a fost surpriza să văd cea mai mare pereche de sâni pe care am văzut-o vreodată. Prinţesa comandase un tort în formă de sâni pentru aniversarea de 13 ani a Prinţului William. Mi-aş dori să-l fi fotografiat. Nu am ştiu nimic despre asta, mi-am zis doar ”Ce Dumnezeu e asta?” şi mi s-a spus că e tortul comandat de Prinţesă pentru fiul ei. (...) Prinţesa iubea să-i pună în situaţii stânjenitoare, dar amuzante, pe cei din jur, fie că era vorba de o glumă riscantă, fie că era vorba de altceva. (...) William s-a făcut roşu la faţă când l-a văzut”.

foto: arhivă

Mai multe