S-a ținut de cuvânt! Kate Middleton, superbă în mov la Wimbledon, alături de simpatica Charlotte

14 iulie 2024   Royals

Kate Middleton și-a făcut mult așteptata apariție la turneul de tenis de la Wimbledon în această după-amiază, cu ocazia finalei dintre spaniolul Carlos Alcaraz și veteranul sârb Novak Djokovic.

Kate, în vârstă de 42 de ani, care a renunțat la îndatoririle regale publice pentru a urma un tratament pentru cancer, și-a făcut apariția la finala de Grand Slam împreună cu fiica sa, Prințesa Charlotte, aceasta fiind a doua ieșire publică a prințesei în acest an, după cea de la Trooping the Colour.

Însoțită la acest mare eveniment sportiv și de sora ei, Pippa Middleton, viitoarea regină a fost întâmpinată cu aplauze atunci când și-a făcut apariție în tribunele terenului de tenis, aceasta urmând să acorde trofeul marelui câștigător, după terminarea finalei. Kate Middleton a arătat mai bine ca niciodată în rochia ei midi mov, de la brandul Safiyaa, în timp ce Charlotte a îmbrăcat o rochiță bleumarin cu buline albe.

Având în vedere că Middleton se află încă sub tratament anti-cancer și are „zile bune și zile mai puțin bune”, după cum singură ne spunea, organizatorii au fost nevoiți să se pregătească pentru orice eventualitate, iar Palatul a trebuit s-o țină în stand by pe Ducesa de Gloucester, în cazul în care prințesa nu s-ar simți destul de bine pentru a participa la meciul de mâine. Din fericire, n-a fost nevoie de un înlocuitor pentru Kate!

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public luna trecută, la evenimentul Trooping the Colour, și de-atunci au circulat numeroase zvonuri, s-au făcut nesfârșite speculații în legătură cu următoarea apariție publică a prințesei și starea ei generală de sănătate.

Prințesa de Wales a preluat conducerea All England Club în urmă cu opt ani, după ce a primit patronajul de la Regina Elisabeta a II-a, care avusese acest rol încă din 1952 și a prezentat trofeele câștigătorilor turneului începând cu anul 2016.

Foto: profimedia, getty images

Mai multe