Sarah Ferguson crede că Regina Elisabeta, care i-a fost soacră, îi trimite mesaje din lumea de dincolo

26 august 2023   Royals

Sarah Ferguson, ducesă de York, a povestit că ea crede în semnele de dincolo de mormânt, semne pe care le-ar primit chiar de la regretata Regina Elisabeta.

Sarah Ferguson a dezvăluit în podcastul ei că ea crede că a primit semne de dincolo de mormânt de la răposata Regină Elisabeta și de la mama ei. Ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, a explicat că ea crede că cei care au murit încearcă să arate că sunt încă prezenți prin trimiterea unei rafale de vânt sau a unei pene, notează The Express

Sarah Ferguson a fost căsătorită cu Prințul Andrew până în 1996, dar cei doi încă locuiesc împreună în Royal Lodge de pe domeniul Windsor. Chiar și după divorțul lor, Sarah Ferguson a avut o relație bună cu regina, soacra ei, pe care o considera "mai mult decât o mamă". Ducesa și-a pierdut mama, pe Susan Barrantes, într-un accident tragic. Mașina ei s-a ciocnit frontal cu o furgonetă în Argentina, în 1998.

Ducesa de York, care are patru nepoți, a spus acum că semnele de dincolo de mormânt o ajută să își "hrănească sufletul", adăugând că ea crede că este o "credință frumoasă".

Dezvăluirile au ieșit la iveală în timpul unei discuții despre credințe în cel mai recent episod al podcastului lui Fergie și al coprezentatoarei sale Sarah Thomson, Tea Talks with the Duchess and Sarah, lansat joi. Sarah Ferguson a spus: „Nu am avut timp să vorbesc despre asta: "Mulți oameni spun 'ei bine, dacă soacra ta vrea să arate că este în preajma ta sau a mamei tale sau a oricărei persoane care a murit, va trimite o pană'.

Așa că am găsit o pană și are o mică tentă verde și mă gândesc 'Mă întreb... oare cred asta? "Și știi, răspunsul este că sunt fericită să cred asta astăzi. Sunt fericită să cred în acest moment, așa că este un fel de credință frumoasă.

Am pierdut-o pe mama... și cred în briza bruscă atunci când nu există briză sau în fluturele care apare atunci când nu există nicio speranță de a vedea un fluture. Toate aceste mici semne sunt credința mea și asta îmi hrănește sufletul”.

Se știe că Regina Elisabeta  a murit în urmă cu aproape un an, pe 8 septembrie, la moșia sa scoțiană din Balmoral, după 70 de ani de domnie. Sarah Ferguson și fostul ei soț, în vârstă de 63 de ani, i-au luat în grijă câinii Corgi ai răposatei regine, pe Sandy și Muick.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe