Sarah Ferguson, mesaj emoționant pentru Prințesa Catherine. Ambele au fost diagnosticate cu cancer

7 iunie 2024   Royals

Nimeni nu poate înțelege mai bine lupta împotriva cancerului decât o altă persoană care a trecut prin această experiență.

Sarah, ducesa de York a transmis un mesaj emoționant pentru Catherine, Prințesa de Wales, în timp ce Kate continuă să fie supusă tratamentului împotriva cancerului.

Ducesa s-a confruntat atât cu cancer de sân, cât și cu cancer de piele în ultimii ani, suferind o mastectomie și un alt tratament pentru cancer înainte ca Prințesa Catherine și Regele Charles al III-lea să-și anunțe propriile diagnostice de cancer la începutul acestui an.

Făcând referire la această perioadă dificilă pentru familia regală la Good Morning Britain săptămâna aceasta, Sarah Ferguson a vorbit emoționată despre cât de „curajoasă” este Prințesa de Wales.

„Frumoasa prințesă Catherine a fost atât de curajoasă când și-a anunțat boala”, a explicat Sarah Ferguson, în vârstă de 64 de ani, gazdelor.

Ea a adăugat: „Cred că unitatea familiei este un lucru extraordinar și, sincer, sunt atât de mândră de ei și le transmit multă dragoste și mult sprijin.”

Ea l-a lăudat și pe fostul cumnat, Regele Charles, pentru modul elegant prin care și-a gestionat boala, dar și pentru că Agenția Britanică de Cercetare a Cancerului a trecut sub patronajul lui când a revenit la îndatoririle regale luna trecută, după o pauză semnificativă, în care a urmat tratament.

Făcând referire la propria sa experiență cu cancerul, Ducesa de York a dat asigurări că e bine, medicii sub a căror observație a fost i-au dat vestea cea bună.

Într-un interviu recent pentru HELLO!, Sarah a dezvăluit cu emoție că atunci când și-a anunțat fiicele că va fi bine, ele au știut că exact așa e, întrucât în familie au fost mereu sinceri și chiar se pot baza pe asta.

„Întotdeauna mi-am crescut fetele cu sinceritate. Ele știu că le spun adevărul, indiferent cât de greu ar fi.”

Când le-am dat asigurări că greul a trecut, au fost convinse că nu le mint.

Foto: GettyImages

Mai multe