Schimbare de macaz în cazul scandalului regal

11 noiembrie 2017   Royals

Autorităţile eleveţiene, chemate să investigheze cazul fostului Principe Nicolae. Iată ce soluţionare au dat.

Nepotul Majestăţii Sale, Nicholas Medforth-Mills, a scăpat de acuzaţiile de lovire şi alte violenţe după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia. Este ceea ce spune avocatul care-l reprezintă pe nepotul regelui.

Apărătorul fostului Principe Nicolae, Radu Enache, a precizat la Digi24 că acestarămâne doar cu acuzaţia de violare de domiciliu, în urma plângerii penale depuse de Casa Regală.

„Casa Regală nu putea face plângere pentru alte persoane”, a spus el.

Întrebat dacă mai există şanse de împăcare între fostul Principe şi Familia Regală, avocatul a răspuns: „Şi cei de pe Titanic mai aveau speranţe”.

„Poate se va ajunge la o ameliorare a relaţiilor între membrii familiei şi Nicolae. Principesa Margareta poate să retragă plângerea şi poate să reia legătura cu nepotul ei”, a spus Radu Enache.

Casa Regală a anunţat miercuri într-un comunicat că Nicolae Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a încercat să intre cu forţa în reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia, imediat după împărtăşanie. În incidentul de marţi, când Nicolae a forţat uşa locuinţei, au fost implicate şase persoane, dintre care una a fost rănită, se arată în comunicatul oficial al Casei Regale.

Principele Nicolae a dezvăluit că a fost a şaptea oară când a încercat să îşi vadă bunicul, dar nu a fost lăsat. Mai mult, el susţine că nu a primit o explicaţie şi că nu crede că Regele Mihai este cel care a decis acest lucru.

Mai multe