Schimbare de stil pentru Ducesa de Cambridge! Iată ce ţinută inedită a ales, ieri!

14 iulie 2017   Royals

Dacă acum câteva zile a epatat la banchetul de stat, organizat în cinstea Regilor Spaniei, la evenimentul de ieri Kate n-a avut nevoie de nicio tiară ca să strălucească. Soţia Prinţului William a purtat un outfit cât se poate de lejer, alegând un designer care n-a îmbrăcat-o de multe ori până acum.

A avut o apariţie fără cusur!

Kate Middleton a luat parte, ieri, la un eveniment organizat la Muzeul Naţional de Istorie, din Londra. Acolo, Ducesa a privit interesată obiectele şi artefactele expuse, dar a şi ţinut un discurs, dat fiind faptul că muzeul se află sub patronajul său.

O alegere vestimentară foarte inspirată!

Cât despre apariţia sa, Kate a impresionat şi de data aceasta, alegând să poarte un outfit inedit, realizat de un designer care a mai îmbrăcat-o de foarte puţine ori, dar a căror creaţii sunt cu adevărat pe stilul ei.

Rochia Preen, semnată Thornton Bregazzi, i-a venit ca turnată Ducesei de Cambridge şi s-a dovedit a fi  o isterie pentru fanii ducesei, care au epuizat deîndată stocul. Această rochie costă 637 de lire şi a fost o alegere extrem de potrivită pentru silueta lui Kate, dar şi natura evenimentului la care a luat parte. Kate a asortat rochiei o pereche de sandale Prada şi un clutch auriu cu mov. Un alt punct forte al apariţiei sale a fost, desigur, noul hairstyle, pentru care Kate a optat încă de acum o lună şi care o prinde de minune. Nouă ne place apariţia ei, vouă?

Iată o galerie foto cu evenimentul la care a luat parte Kate, ieri!

Mai multe