Schimbare vestimentară majoră! Camilla, apariție într-o rochie cu un imprimeu pe care rar îl poartă

25 octombrie 2023   Royals

Regina Camilla a arătat uimitor într-o rochie cu imprimeu leopard!

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a sosit la o recepție alături de soțul ei, Regele Charles al III-lea, la Palatul Buckingham. Evenimentul a fost menit să celebreze relația dintre Marea Britanie și Kenya înaintea vizitei regale în țara africană, care se va desfășura în perioada 31 octombrie - 3 noiembrie.

Regina Camilla a impresionat căci a purtat o rochie couture Fiona Clare din satin de lungime midi, cu imprimeu leopard, cafeniu și negru. Rochia avea puțin decolteu și un volan în partea din față. Regina a asortat rochia cu imprimeu leopard cu o pereche de pantofi Eliot Zed "Gladys" din piele de căprioară neagră și a ales un accesoriu la fel de discret, o poșetă Anna Valentine x Charles Laurie London din piele neagră. 

Regala a optat pentru bijuterii aurii pentru a completa nuanțele puternice ale rochiei sale. Ea a purtat un pandantiv Monica Vinader Goodess Coin, o brățară la modă Van Cleef & Arpels "Alhambra 5 motif" și un pandantiv din aur cu un rubin în centru și cu inițialele celor cinci nepoți ai ei - Lola, 16 ani, Eliza, 15 ani, Louis și Gus, ambii de 14 ani, și Freddy, 13 ani.

Regina a avut părut atent coafat, iar machiajul a fost unul natural.

Regele Charles a arătat la fel de elegant într-un costum gri cu dungi albe din două piese și o cravată roz cu imprimeu. Printre invitați la eveniment s-au numărat Gurinda Chadha, regizorul și scenaristul filmului "Bend it Like Beckham", Sally Nyinza, de la Asociația Kenyană a Asistenților și Moașelor, și Dr. Anne Makena, de la Centrul de Medicină Tropicală și Sănătate Globală de la Universitatea Oxford.

Monarhul și soția sa au fost invitați în Kenya de către președintele Ruto pentru a sărbători 60 de ani de independență a Kenyei. Regele Charles și Regina Camilla vor vizita comitatul Nairobi City, precum și comitatul Mombasa și zonele învecinate.

Foto: Getty Images

Mai multe