Schimbarea majoră pe care Kate Middleton o va face pentru Charlotte, când va împlini 9 ani pe 2 mai

26 aprilie 2024   Royals

Născută pe 2 mai 2015, Prințesa Charlotte a crescut, la propriu, sub ochii noștri.

Iar săptămâna viitoare, copilul mijlociu al Prinților de Wales sărbătorește vârsta de 9 ani, ocazie cu care cel mai probabil Palatul va face publică o nouă fotografie aniversară cu simpatica prințesă.

De-a lungul anilor, fanii regali au fost tratați cu câte o fotografie încântătoare a Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis în fiecare an, când aceștia aniversau zilele lor de naștere.

Cu toate acestea, după ce fotografia de familie a Prințesei de Wales a fost retrasă din cauza editărilor evidente aduse imaginii, cuplul regal a făcut o schimbare majoră de ziua lui Louis și ar putea face același lucru și pentru Charlotte.

În loc să trimită poza cea nouă cu Prințul Louis la șase ani către agențiile foto, Kate a postat-o doar pe pagina oficială de Instagram a Prinților de Wales. La fel s-ar putea întâmpla și săptămâna viitoare, când Prințesa Charlotte împlinește nouă ani. 

 „Când Prințesa de Wales a fost atacată pentru că și-a editat fotografia de familie de Ziua Mamei, a afectat-o profund. Ea le face fotografii copiilor ei încă de la nașterea lor. Prin urmare, ea și William au decis că, dacă vor mai publica fotografii cu copiii lor, o vor face în condițiile lor. Astfel, ei sunt cei care dețin controlul", a declarat Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty.

Se pare că Prințul și Prințesa de Wales au fost deosebit de recunoscători pentru mesajele de ziua de naștere pe care le-au primit pentru Louis.

Cât despre fotografia aniversară cu mezinul de Windsor, de data aceasta una needitată, aceasta a fost făcută de Kate la Windsor, cu câteva zile înainte ca Louis să împlinească șase ani.

Fanii regali așteaptă, așadar, cu nerăbdare ziua de 2 mai, pentru a se delecta cu o nouă imagine a unuia dintre cei mai populari copii regali, Prințesa Charlotte, cu atât mai mult cu cât fetița este cât se poate de veselă și fotogenică.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe