Schimbări majore în echipa regală a Prințului William și a lui Kate Middleton! Au făcut anunțul oficial

9 octombrie 2023   Royals

Prințul William, în calitate de Prinț de Wales, se pregătește să își ia rămas bun de la secretarul său particular, Jean-Christophe Gray. Au loc schimbări majore în echipa viitorului rege și a lui Kate Middleton!

Prințul William și Prințesa Kate Middleton se află în plin proces de restructurare a echipei lor, care va avea un nou director general. Angajarea unui director executiv marchează o schimbare uriașă de direcție pentru "firmă", deoarece, de obicei, echipa unui membru regal de rang înalt este condusă de un secretar particular.

Potrivit The Times, Jean-Christophe este detașat de la Whitehall și va părăsi Palatul Kensington în primăvara anului 2024. Jean-Christophe Gray s-a alăturat Palatului Kensington în februarie 2021, preluând locul lui Chrisitan Jones. Înainte de a deveni secretarul particular al Prințului William, el a lucrat în cadrul trezoreriei guvernului, precum și în echipa de comunicare a premierului de atunci, David Cameron, în 2012.

Fostul secretar particular al prințului William, Christian Jones, și-a părăsit postul la aproape un an după ce a preluat prima dată această funcție, în martie 2020, scrie Hello Magazine

Prințul William și Kate Middleton au dat un anunț de angajare

Prințul William și prințesa Kate Middleton au anunțat în septembrie că își caută cu director în echipa lor. Un anunț de angajare pentru acest rol suna astfel: „Aceasta este o oportunitate unică de a vă alătura echipei dedicate de la Palatul Kensington, care sprijină activitatea extraordinară a Altețelor Lor Regale Prințul și Prințesa de Wales.

Directorul general este cel mai înalt lider și cel responsabil pentru Casa Regală, raportând direct către THR's Prințul și Prințesa de Wales."

Acesta a continuat prin a spune: „Ei vor fi responsabili de dezvoltarea și implementarea strategiei pe termen lung a THR și de continuarea consolidării unei culturi profesionale și de colaborare în cadrul Household. Candidații vor aduce un istoric de leadership strategic și cultural în medii complexe- cu ritm rapid, precum și capacitatea de a demonstra valorile fundamentale de discreție, umilință, integritate și diplomație, în centrul acestui mediu de lucru distinctiv”.

Ultima perioadă a fost una foarte aglomerată pentru Prințul William și Prințesa Kate Middleton, care au avut și angajamente împreună. Un expert le-a sugerat acestora chiar să apară mai des împreună, transmițând astfel ideea de unitate.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe