Se întâmplă și la casele regale. Prințesa Amalia, vizibil mai slabă, într-o rochie ca a lui Fergie

19 septembrie 2024   Royals

Moștenitoarea tronului Țărilor de Jos a purtat la deschiderea parlamentului olandez aceeași rochie cu pelerină ca Ducesa de York.

Poate că e o diferență de 40 de ani între ele, dar Prințesa Amalia a Olandei și Ducesa de York par să aibă gusturi similare în materie de modă.

Prințesa Amalia, în vârstă de 20 de ani, a apărut la deschiderea Parlamentului olandez din Haga într-o rochie verde smarald, cu decolteu și pelerină - același model pe care Sarah Ferguson, în vârstă de 64 de ani, a purtat-o la un eveniment din Göteborg, Suedia, în urmă cu doar două săptămâni.

Dar având în vedere că rochia de 1.700 de lire sterline este semnată de designerul londonez Safiyaa - unul dintre preferații Prințesei de Wales - nu este surprinzător faptul că această rochie impresionantă a primit două aprobări regale în decurs de două săptămâni.

În timp ce moștenitoarea tronului olandez a ales rochia „Sarita” a lui Safiyaa pentru un eveniment formal, de zi, Sarah Ferguson a purtat-o la serata de gală a fundației The Perfect World Foundation. Totodată, Prințesa Amalia, fiica cea mare a Regelui Willem-Alexander (57) și a Reginei Maxima (53), a adăugat eșarfa albastră cu dungi portocalii rezervată membrilor Casei Regale din Olanda, o pereche de sandale aurii de la designerul newyorkez Stuart Weitzman, o geantă aurie, cu oglinzi, semnată de brandul francez Jacquemus, și cu o bentiță aurie, încrustată cu bijuterii.

Ducesa de York, în schimb, a optat pentru un clutch verde asortat și cercei lungi cu perle și diamante la ceremonia la care a fost premiată Ellie Goulding pentru contribuția sa adusă eforturilor de protejare a mediului.

Brandul de lux Safiyaa este de mult timp unul dintre preferatele Prințesei de Wales, care a ales rochia „Cecilia” mov de 1.295 de lire sterline pentru apariția sa la finala de simplu masculin de la Wimbledon.

În noiembrie 2023, Kate a purtat rochia „Destiny” de 1.745 de lire sterline al aceluiași brand la Royal Variety Performance. Modelul avea un decolteu cu diamante, umeri evidențiați și mâneci evazate, care cădeau până la podea.

FOTO: Profimedia, Casa Regală olandeză, Instagram

Mai multe