Se mută înapoi? Prințul Harry caută cu disperare o casă în Marea Britanie, în ciuda dorinței lui Meghan

17 octombrie 2023   Royals

Prințul Harry plănuiește să își împartă timpul între Marea Britanie și SUA, potrivit informațiilor transmise de unul dintre apropiații lui.

Prințul Harry ar vrea să cumpere o casă în Marea Britanie, deoarece dorește să își împartă timpul între Marea Britanie și SUA, susține o sursă. Dar ultima mișcare a ducelui de Sussex ar provoca discuții aprinse între el și soția sa, Meghan Markle, care se pare că vrea să rămână în Statele Unite.

Sursa a declarat pentru OK! Magazine UK: „Există o discuție între cei doi în această privință, dar în curând vor începe să caute o proprietate proprie în apropiere de Londra, iar Prințul Harry este foarte interesat de acest subiect. Harry nu îi va cere tatălui său, Regele Charles, o proprietate pe domeniul regal”, a continuat sursa, din cauza "problemei care a apărut cu Frogmore Cottage".

„Să se folosească din când în când de un mic apartament în Palatul Kensington nu, dar când vine vorba de o casă în Marea Britanie, o vor cumpăra ei înșiși", a declarat sursa.

Cuplul a fost rugat să părăsească Frogmore Cottage la începutul acestui an, după ce Prințul Harry și-a publicat în ianuarie cartea de memorii, Spare, care a dezvăluit o mulțime de detalii intime despre familia regală. În plus, Prințul Harry și Meghan Markle au început să se gândească unde ar trebui să meargă copiii lor la școală, sursa susținând că "nu s-a decis încă unde vor fi educați Archie și Lilibet".

Ducele și ducesa de Sussex s-au mutat în SUA în 2020, după ce au renunțat la îndatoririle lor regale. De atunci, cuplul a stat departe de familia regală și a lansat de-a lungul anilor diverse bombe despre ei. Între timp, Meghan Markle s-a întors în Marea Britanie doar de câteva ori, un expert regal susținând că e posibil ca prințul să se întoarcă regulat în UK fără ea, notează The Express

Duncan Larcombe, expert regal, a declarat că este puțin probabil ca Meghan Markle să vrea să petreacă mult timp în Marea Britanie, cu toate că în spatele deciziei lui Harry sunt copiii săi, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

El a declarat: „Este puțin probabil ca Meghan să vrea să petreacă mult timp în Marea Britanie. Ea nu a dat niciun semn că ar nutri vreun fel de dragoste pentru Anglia. Ea nu a dat niciun indiciu că ar vrea să se mute înapoi, chiar și temporar, în Marea Britanie".

„Dacă nu au o bază aici, copiii lui Harry vor crește fără să-și cunoască verișorii, unchii sau mătușile, sau pe cineva din familia lor. Cresc repede, iar tatăl lui nu mai întinerește. Cred că ar vrea să facă acest lucru înainte de a fi prea târziu", a adăugat expertul.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe