Seară glam la palat dedicată Fundației Margareta: Majestatea Sa a ales o ținută care i-a venit ca turnată

14 iunie 2024   Royals

Palatul Elisabeta a fost decorul unei seri de excepție, ieri, cu un eveniment artistic dedicat Fundației Regale Margareta.

Margareta a României a fost o gazdă fermecătoare a acestui eveniment anual, la care au fost invitați membrii Comitetului Director al Fundației, angajați și voluntari, precum și câteva dintre tinerele talente sprijinite de organizația caritabilă.

Înainte de eveniment, o parte a invitaților a vizitat Palatul Elisabeta, apoi, câțiva tineri muzicieni, bursieri ai programului național „Tinere Talente”, au oferit un recital de muzică clasică.  

Ce de obicei, alegerea vestimentară a Custodelui Coroanei, în vârstă de 75 de ani, a fost una perfectă, o rochie de cocktail într-o nuanță puternică de albastru, cu mâneci midi și talie evidențiată, dintr-un material de vară.

Margareta și-a accesorizat rochia cu o broșă spectaculoasă în formă de șarpe și un colier fin, la baza gâtului, și cu o pereche de pantofi bleumarin, din piele întoarsă. La serata de la Palat a participat și sora ei mai mică, Principesa Sofia, care a ales o rochie neagră cu imprimeu floral colorat pe poale.

O altă lecție vestimentară oferită, așadar, de șefa casei regale române, care ne demonstrează că deține acel bun gust regal și acel fler de a alege cele mai potrivite ținute, în funcție de ocazie, mereu în culori puternice, care îi vin de minune și o ajută să se evidențieze în mulțime. În plus, ținutele alese de Majestatea Sa au o croială deopotrivă clasică, dar și cool, astfel încât aspectul total să fie unul demn de o fashionistă la nivel înalt.

Margareta a României și regretatul său tată, Regele Mihai I, au creat Fundatia Regală acum 34 de ani, în primele luni ale anului 1990, sub numele inițial de Fundația Principesa Margareta a României.

Cu filiale în șase țări, și anume SUA, Marea Britanie, Elveția, Belgia, Franța și România, fundația a început prin a sprijini caritabil, social, medical și educațional categoriile defavorizate ale României anilor 90.   

Foto: Facebook

Mai multe