Secretul Prințului William pentru o viață liniștită de familie. Cum ajunge acasă le zice cuvintele magice

18 octombrie 2024   Royals

Orice părinte știe foarte bine că atunci când copiii sunt mici, natura lor este mai nerăbdătoare. Chiar dacă sunt regali, situația nu diferă cu mult. Cei trei nepoți ai Regelui Charles savurează surprizele părinților cu aceeași încântare.

George, Charlotte și Louis sunt niște copii norocoși, care au parte de doi părinți super implicați, nu absenți, cum a pățit Regele Charles în copilărie.

Prințul William a împărtășit recent un truc parental crucial pe care îl folosește pentru a-i crește pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Fiind un bărbat care participă în mod regulat la angajamente și ceremonii publice, Prințului William nu-i este străin să primească cadouri și amintiri.

Dar după ce a apărut la un eveniment pentru a evidenția munca Fundației NFL, prințului i s-a oferit o minge NFL pe care să-o ia acasă cu el.

Fundația NFL își propune să-i ajute pe tinerii din unele dintre cele mai defavorizate zone să facă față provocărilor cu care se confruntă.

După ce și-a arătat abilitățile sportive impresionante, prințului, căruia i s-a oferit suvenirul pentru a-l duce acasă la copiii săi, a detaliat: „Oh, ce amabil. I-am învățat cu daruri când ajung acasă.”

Căci da, acesta este un secret fabulos de parenting. Recompensele funcționează de minune în cazul copiilor mici.

Sunt frați, dar sunt atât de diferiți. Prințul George este seriosul familiei doar în aparență. Întocmai ca tatăl său, al doilea în rândul succesiunii la tron este mare amator de sporturi ce declanșează adrenalina.

Charlotte este cocheta casei, o fetiță adorabilă la vârsta la care își imită mama. Și desigur, ultimul, dar nu cel din urmă, ștrengarul familiei, Louis. Băiețelul care captează mereu atenția publicului cu gesturile sale amuzante, la evenimentele regale.

Analiștii regali au scris mult despre micul Louis, care seamănă atât de mult la temperament cu înstrăinatul său unchi, Prințul Harry. Ba chiar are și multe gesturi de-ale lui. Spun specialiștii regali că tot el ar fi și protejatul Regelui Charles, care se gândește să-i lase moștenire titlul de Duce de Edinburgh.

Foto: Profimedia

Mai multe