Și-a reînnoit garderoba! Regina Mary a Danemarcei strălucește în acest costum albastru, foarte șic

9 aprilie 2024   Royals

Regina Mary a Danemarcei, în vârstă de 52 de ani, a surprins cu cea mai recentă alegere vestimentară! Nu a mai purtat așa haine până acum, ea prefera stilul mai clasic, conservator!

Marți, Regina Mary a Danemarcei a arătat că și-a schimbat stilul vestimentar și garderoba, a apărut pentru prima dată într-un costum elegant de la The Fold, cu pantaloni largi, într-o culoare vibrantă: albastru regal. 

Jacheta asimetrică i-a flatat silueta, iar pantofii negri, marca Jimmy Choo i-au dat un plus de eleganță. În privința accesoriilor, Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, a ales o pereche de cercei de aur și două coliere delicate, pe care erau inscripționate inițialele soțului ei, Regele Frederik, precum și ale celor patru copii ai săi, Prințul moștenitor Christian, în vârstă de 18 ani, Prințesa Isabella, în vârstă de 16 ani, și gemenii de 13 ani, Prințul Vincent și Prințesa Josephine.

Părul l-a avut aranjat pe spate, în bucle lejere, iar machiajul a fost mai intens la ochi, în nuanțe de maro, iar în privința rujului a ales o culoare roz-nude. 

Această ținută șic, într-o nuanță puternică, Regina Mary a Danemarcei a afișat-o la un eveniment ce a marcat cea de-a 20-a aniversare a specialiștilor la Muzeul Național din Copenhaga. Asociația se străduiește să valorifice talentele persoanelor cu autism și ale altor persoane neurodivergente.

Regina Mary și-a reluat îndatoririle regale săptămâna trecută, după vacanța de Paște, alături de Regele Frederik și de copiii lor. Atunci ea a apărut la un eveniment care a marcat cea de-a 75-a aniversare a înființării Gărzii Naționale.

Și la sfârșitul săptămânii trecute, Regina Mary a surprins cu apariția ei, atunci ea a afișat un look country casual șic la inaugurarea unui parc de căprioare din Copenhaga. 

Regele Frederik și Regina Mary nu au participat încă un eveniment comun împreună de când s-au întors la muncă, după Paște, dar familia regală daneză va face o apariție la balcon cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a lui Frederik, pe 26 mai.

Foto: Casa Regală a Danemarcei - Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe