Și ei îi plac rochiile cu buline. Regina Letizia a Spaniei are și ea piesa ei favorită, purtată obsesiv

14 iulie 2023   Royals

Este regina rochiilor cu prețuri moderate și, în plus, ambasadoarea sustenabilității în modă, purtând și repurtând piese vestimentare atemporale.

Când am văzut-o îmbrăcând această rochie midi cu buline și cu croială clasică, am avut un sentiment de deja-vu, pe bună dreptate. 

Nu este prima dată când Regina Letizia a Spaniei poartă această rochie gri cu buline, aleasă pentru participarea la o întâlnire a fundației La Caixa de la Madrid, alături de soțul ei, Regele Felipe al Spaniei.

Regatul a înmânat burse postuniversitare unui număr de 120 de studenți  prezenți la ceremonie, burse care îi vor ajuta să primească educație la unele dintre cele mai prestigioase centre academice din lume.

Fosta jurnalistă a preferat să adopte un minimum de machiaj, etalându-și frumusețea naturală și adoptând o coafură cu bucle lejere, care ne amintește de Kate Middleton. La fel și această rochie cu buline pe care regina spaniolă a mai purtat-o în trecut, o creație a brandului spaniol Laura Bernal.

Spre deosebire, însă, de Prințesa de Wales, Regina Letizia adoră să-și completeze ținutele cu pantofi cu toc mic, precum perechea nude de la Isabel Abdo, decupați la călcâie, pe care i-a adoptat la ieșirea de la Madrid.

Observăm că regina în vârstă de 50 de ani adoră creațiile vestimentare care îi lasă brațele tonifiate la vedere, o parte a corpului pe care femeile de vârsta ei o ascund, de obicei. Însă regina spanioloaică este cunoscută pentru atenția pe care o dă exercițiilor fizice, în special celor care îi lucrează brațele, folosind greutăți, astfel încât să poată purta fără probleme ținute fără mâneci.

Tu cui crezi că i se potrivesc mai bine rochiile cu buline și ce piese preferi: cele cu siluetă romantică, simplă, ca ale Reginei Letizia, sau pe cele cu linie mai degrabă vintage, ca ale lui Kate Middleton?

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe