Și ei îi place să fie sexy! Prințesa Leonor a purtat o rochie îndrăzneață și cerceii reginei

11 iulie 2024   Royals

Fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia a fost protagonista Premiilor Princesa de Girona 2023, a surprins cu un stil mai matur, atrăgător și îndrăzneț, în albastru marin și bijuteriile mamei sale.

Prințesa Leonor (18) a făcut o figură frumoasă la Girona. Moștenitoarea tronului și-a făcut prima apariție alături părinții săi, Regele Felipe și Regina Letizia, și de sora sa, Infanta Sofia (17), la Lloret de Mar, pentru a-și începe programul de evenimente în cadrul acestor premii foarte speciale pentru ea și Familia Regală spaniolă.

Prințesa de Asturia și Girona a optat, în cele două apariții din ultimele ore în Catalonia, pentru un look sobru și elegant, cu albul ca culoare principală; abia în această dimineață a adăugat o notă de culoare cu o frumoasă jachetă verde. Cu toate acestea, ea avea pregătită o ținută specială pentru ceremonia de decernare a premiilor Fundației Prințesa de Girona, care a avut loc pentru prima dată în Lloret de Mar.

Este vorba despre o rochie bleumarin, cu lungime midi și croială în A, toată realizată din dantelă. Însă acele transparențe ale broderiei din dantelă, care dezvăluie un crop top, o parte din abdomen și toată clavicula, precum și o parte din spate, au transformat o rochie ce putea fi „prea cuminte” într-o ținută sexy. Modelul poate fi achiziționat de pe diverse site-uri și costă în jur de 500 de euro, iar Prințesa Leonor l-a accesorizat cu o pereche de pantofi sanda negri.

În ceea ce privește coafura, ea a urmat tendința de anul trecut, când a ales să și-l lege într-o coadă de cal. Această coafură nu a fost o alegere la întâmplare, ci una foarte bine gândită, deoarece modul în care și-a prins părul a pus în evidență frumoșii cercei lungi cu safire și diamante, bijuterie care îi aparțin mamei sale, Regina Letizia. Totodată, ea a optat pentru un machiaj natural, strălucitor, cu tonuri de bronzer, care e în tendințe.

Cert e că transformarea lui Leonor într-o tână5ă atrăgătoare și foarte sigură pe ea e vizibilă de la sezon la sezon. Iar cel mai impresionat pare să fie tatăl său, Regele Felipe, care o soarbe mereu din priviri.

FOTO: Casa Majestății Sale, Profimedia

Mai multe