Și Prințesa Beatrice a ajuns la New York. Se va întâlni cu Prințul Harry, verișorul ei preferat?

26 septembrie 2024   Royals

Aglomerație de regali la New York. Pentru a doua zi a Săptămânii Climei a ajuns în SUA și Prințesa Beatrice, la fix pentru a se reuni cu mama sa, Sarah Ferguson, prezentă din ziua unu a evenimentului.

Prințesa Beatrice s-a alăturat mamei sale Sarah Ferguson la New York pentru a marca Săptămâna Climei.

În imaginile recent lansate pe pagina oficială de Instagram a Anti-Slavery Collective, o organizație de caritate co-fondată de ASR Prințesa Eugenie și cea mai bună prietenă Julia de Boinville pentru a combate sclavia modernă și traficul de persoane, membra regală a fost văzută ținând o discuție foarte implicată, marți, în ceea ce a fost a doua zi a săptămânii dedicate protejării climei, anunță HELLO!.

„Ziua 2 din Săptămâna climei la NYC”, se arată în postare. „Ieri, TASC a găzduit un prânz la @goalshouse cu prietenii noștri buni @hpe @theresamay și Comisia sa globală pentru sclavia modernă și Fundația @humanthread a Lisei Kristine.”

Mesajul a continuat: „Credem că atragerea atenției și dezbaterea în legătură cu anumite probleme complicate de viață sunt o parte vitală a procesului. Ne strângem alături de factorii decizionali din toate categoriile sociale și creăm un spațiu lipsit de judecată pentru a împărtăși idei, a oferi perspective diferite și a spune povești, asta ne ajută să ne reconectăm cu motivul pentru care această muncă este atât de importantă.

Sperăm ca toate aceste conexiuni făcute între lideri vor stârni noi gândiri și acțiuni pentru a descoperi și a elimina toate formele de muncă forțată”, se arată în postarea de la evenimentul la care, foarte activă, Prințesa Beatrice s-a implicat.

La New York se află în aceeași perioadă și Prințul Harry, verișorul său. Acesta a participat marți la Clinton Global Initiative de la New York, în calitate de invitat vedetă, aproape de finalul sesiunii intitulată Everything Everywhere All At Once. El a sugerat că efectele nocive ale rețelelor sociale sunt semnificative, iar oamenii sunt folosiți pentru un „experiment uman” mai degrabă decât să se bucure de o „experiență umană”.

Nu se știe dacă verișorii s-au întâlnit deja sau urmează să o facă.

De-a lungul anilor, Prințul Harry și Prințesa Beatrice s-au sprijinit reciproc în etapele importante. Ea a fost invitată la nunta lui din mai 2018 la Castelul Windsor.

Foto: GettyImages

Mai multe