Şi regalităţile muncesc de acasă şi nu se plâng! Numai că izolarea lor e mai fun decât a noastră

27 martie 2020   Royals

Suntem cu toţii în aceeaşi situaţie!

Şi când spunem cu toţii, ne referim şi la marile capetele încoronate, izolate la rândul lor acasă pe timpul pandemiei. E drept că, la ei, izolarea înseamnă propriul parc în care să poată avea activităţi, grădină, terasă şi mult fun. 

Dacă ne gândim mai bine, izolarea prinţilor şi regilor e o zi obişnuită din viaţa lor, una petrecută oricum departe de ochii curioşilor, în palate, castele şi alte vile fancy.

Cu toate acestea, aristocraţii europeni au vrut să dea un exemplu de conduită civică exemplară şi au postat fotografii cu ei lucrând de acasă şi comunicând prin intermediul internetului cu oficiali din ţara lor.

Să vedem, aşadar, cum arată munca de acasă, la palatele regale!

Prinţii Carl Philip şi Prinţesa Sofia ai Suediei sunt foarte preocupaţi la biroul lor de lucru. Şi, cel mai interesant, par ultimii fani ai notiţelor scrise de mână.

Regina Elisabeta se simte cel mai bine la biroul ei din Windsor, vorbind la un telefon care a prins, cu siguranţă, şi un război.

În doi e mai fun! Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei şi soţul ei, Prinţul Daniel, sunt sufocaţi de foi A4. Or fi declaraţii pe propria răspundere, pentru ieşit afară?

Prinţul Haakon al Norvegiei are la îndemână un laptop de ultimă generaţie şi argintărie de pe vremea străbunicii.

Prinţul Albert de Monaco este fotografiat la biroul lui de la palat, în timpul unei apel telefonic. O fi vorbind cu Prinţul Charles, ca de la un Covid la altul?

Regele Carl Gustaf şi Regina Silvia ai Suediei sunt surprinşi la treabă, la reşedinţa lor de vară. De fapt, treaba lor e să pozeze ca şi cum ar avea treabă, iar treaba noastră este să glumim pe seama asta, ca să ne mai descreţim frunţile în vremuri în care #EOksaStaiAcasa.

Mai multe