Și spaniolii au o „rezervă”! Însă Prințesa Leonor vrea ca Sofia să nu se simtă exclusă

8 iulie 2024   Royals

Pentru că, în ultima vreme, pare că Infanta Sofia a cam fost neglijată și că tânjește și ea după mai multă atenție atât din partea părinților săi, regii Spaniei, cât și din partea surorii sale mai mari, acum Leonor a găsit soluția pentru ca mezina să nu se mai simtă marginalizată.

La cei 18 ani ai săi, Prințesa Leonor nu doar că se bucură de toate privilegiile de la Palat, ca viitoare moștenitoare a tronului, dar se bucură și de plăcerile tinereții, cu ieșiri cu prietenii și petreceri în toiul nopții. Știe cum e să dansezi într-o discotecă, a încercat vapatul și chiar a fost prinsă la o „bere” cu prietenii la festivitățile de la Jaca. Iar centrul distracției pentru ea și gașca ei pare să fie tocmai acest oraș aragonez. Un loc în care, mai nou, o ia și pe sora ei, Infanta Sofia, după ce a introdus-o în gașca sa.

Până acum, Infanta Sofia nu a ieșit la petreceri cu sora ei și cu colegii ei, dar îi cunoaște pe unii dintre ei, ne informează „Monarquia Confidencial”. Se pare că moștenitoarea a fost cea care a făcut pasul de a-și introduce sora în cercul ei: „Este foarte apropiată și un pic mai puțin timidă decât prințesa", spun spaniolii de la publicația amintită. Însă, la fel de bine, Sofia nu se putea desfășura în voie la Palat și, pentru că prietenii pe care și-i i-a făcut la colegiul din Anglia sunt departe acum, pentru a nu se simți exclusă, Leonor a luat-o cu ea în gașca sa.

Întâlnirea a avut loc chiar după prezentarea noii funcții a lui Leonor în armata spaniolă și decernarea Marii Cruci a Meritului Militar - adică acel eveniment la care Infanta Sofia a fost cam „uitată”... Leonor a primit aceste distincții în prezența familiei sale, iar după aceea, în timpul vinului ciocnit cu cei prezenți, prințesa a prezentat-o celorlalți și pe sora ei mai mică.

„Moștenitoarea tronului a vrut să o prezinte pe Sofia celor mai apropiați prieteni ai săi, aceiași cu care a apărut la o petrecere în Jaca sau cu care a participat ocazional la petreceri de noapte în Zaragoza...", explică „Monarquia Confidencial”. Întrebarea este dacă Infanta Sofia se va simți de-acum mai puțin „rezervă” decât până acum?

FOTO: Casa Majestății Sale

Mai multe