Singurul lucru care poate repara relația fracturată dintre frați. Ce-i poate împăca pe William și Harry

26 septembrie 2024   Royals

A fost dezvăluit „singurul lucru” care îi va readuce din nou împreună pe Prințul William și pe Prințul Harry.

Au trecut prin multe împreună, cândva au fost uniți. Și tot împreună simt în același mod golul imens lăsat după nefericita moarte a mamei lor.

„Singurul lucru” care i-ar putea reuni pe Prinții William și Harry este dragostea pe care o împărtășesc pentru regretata lor mamă, susțin fanii regali.

Prințul Harry are o relație tensionată cu fratele său, Prințul William de mulți ani, dar un lucru i-ar putea aduce înapoi împreună și ar putea să le repare relația fracturată.

Ducele de Sussex, care locuiește acum în SUA, s-a extras în 2000 din calitatea de membru regal senior activ, dar tensiunile cu William au început probabil cu doi ani în urmă, scrie Express.

Harry, în vârstă de 40 de ani, a împărtășit anterior detalii despre o confruntare fizică cu William în autobiografia sa bombă ”Rezervă”. Se spune că Ducele s-a simțit ofensat după ce William ar fi catalogat-o pe Meghan Markle „nepoliticoasă” și „dură”.

Un videoclip adorabil, postat pe Instagram de pagina @ilovediana.forever, prezintă secvențe înduioșătoare cu frații și regretata lor mamă. Există pasaje și din documentarul, ”Our Mother: Her Life and Legacy in 2017.”

Fanii au accesat secțiunea de comentarii pentru a spune că William și Harry ar putea să se împace doar când își vor reaminti dragostea comună pe care o au pentru Diana, iar cineva a mai notat un lucru extrem de important: lucrul pe care răposata Prințesă îl valoriza cel mai mult era „unitatea familiei”.

Un alt fan a scris: „Era o mamă minunată, care și-ar fi dorit ca ambii săi fii să se înțeleagă și să lase deoparte tot ce este în neregulă. Viața este prea scurtă...”

Un al treilea a scris: „Sper că voi doi puteți remedia această relație” și a adăugat un emoticon care plânge.

Altcineva a completat: „Vă rog, lăsați deoparte conflictele, faceți un compromis și începeți vindecarea...”

Prințul William avea doar 15 ani la momentul decesului mamei lor, pe 31 august 1997. La doar 12 ani, Harry a primit tragica veste cu doar două săptămâni înainte de ziua sa.

Foto: Profimedia

Mai multe