Sobră, dar foarte rafinată! Îmbrăcată în costum, Regina Letizia a Spaniei a eclipsat cu apariția ei

15 februarie 2024   Royals

Regina Spaniei a apărut miercuri la un eveniment regal alături de soțul ei, Regele Felipe! Îmbrăcată toată în negru, aceasta a afișay o siluetă de invidiat!

Regina Letizia, în vârstă de 52 de ani, a afișat o ținută foarte elegantă miercuri, un eveniment regal. Ea a apărut îmbrăcat într-o jachetă neagră inedită Dries Van Noten, realizată dintr-o țesătură florală texturată, care avea un guler înalt și buzunare pe piept. Regina a purtat haine încheiată cu nasturi cu o pereche de pantaloni țigaretă din același material, care îi acopereau glezna.

Soția regelui Felipe și-a asortat look-ul cu o pereche de pantofi negri cu toc de la brand-ul Carolina Herrera și a purtat geanta Initials Insignia Black Leather Crossbody Bag de la același designer, cu accesorii aurii.

Pentru a-și completa ținuta neagră, ea a adăugat o pereche de cercei în formă de flori de iasomie, tot de Carolina Herrera. Un cercel de tip statement a fost o completare binevenită a look-ului, mai ales că cei care o urmăresc pe Letizia s-au obișnuit ca aceasta să poarte modele subtile și ample de la Gold & Roses.

Părul ei brunet a fost aranjat într-un mod elegant și drept, iar machiajul a fost cel pe care îl are de obicei, de culoare maro-roz. Ea a strălucit alături de soțul ei, Regele Felipe, în timp ce cei doi inaugurau "T2", cel de-al doilea turn al gigantului spaniol de parfumuri și modă Puig, la L´Hospitalet de Llobregat din Barcelona.

Cine este stilista Reginei Spaniei, talentul din spatele imaginii de top a Letiziei?

Eva Fernandez e stilista Reginei Letizia a Spaniei. Aceasta și soția Regelui Felipe al VI-lea s-au întâlnit din întâmplare în 2015, în timpul unei vizite la showroom-ul Muy Personal al lui Matías Rodriguez. Și s-au înțeles atât de bine încât suverana spaniolă s-a grăbit să-i ofere un job regal: cel de stilist personal.

Pentru tânăra jurnalistă care lucra la secțiunea de modă a versiunilor spaniole ale revistelor „Vogue” și „Cosmopolitan”, a fost o oportunitate pe care nu a putut să o refuze, dar pe care a înțeles-o rapid. Imediat ce s-a alăturat echipei de la Palatul Zarzuela, în același an, Eva Fernandez a dispărut de pe rețelele de socializare. Nu a existat nicio urmă de ea și aproape nicio imagine în presă: noul designer a aruncat un văl discret asupra vieții sale. 

De-a lungul anilor, absolventa de Publicitate și Design vestimentar de la Universidad San Pablo CEU și de la Institución Artística de Enseñanza (IADE) s-a împrietenit cu regina și a creat o legătură puternică. Ambele împărtășesc pasiuni comune precum sportul, nutriția și, surprinzător, muzica indie, dezvăluie cotidianul spaniol „El Mundo!”.

Foto: Profimedia

Mai multe