Sofia a Suediei, la fel de nonconformistă precum Meghan. De ce n-o critică nimeni?

5 martie 2019   Royals

De când a intrat în familia regală, Meghan a avut de furcă cu criticile britanicilor. Au criticat faptul că e de origine americană, că e o fostă actriţă ori că are un stil de viaţă prea extravagant pentru o regalitate.

Culmea e că în regatul vecin, adică în Suedia, există Sofia, echivalentul lui Meghan, pe care, însă, simpatizanţii regali o îndrăgesc destul de tare, în ciuda trecutului ei ”colorat”. Asemenea Ducesei de Sussex, Sofia a Suediei nu avea rude cu sânge albastru ori legături cu familia regală.

Sofia Hellqvist era o tânără care ducea o viaţă obişnuită, nevisându-se nicicând o prinţesă. În adolescenţă s-a stabilit în Stockholm, acolo unde şi studia, şi s-a angajat ca model. Aceasta a realizat nenumărate pictoriale sexy, printre ele numărându-se şi cel în care apare toples, cu un şarpe boa de gât, în revista ”Slitz”.

Cu toate acestea, trecutul ei nu-i pune piedică în rolul pe care şi-l asumă în calitate de Prinţesă a Suediei, Ducesă de Varmland. Sofia duce la bun sfârşit nenumărate îndatoriri regale, anual, şi este foarte apreciată pentru munca depusă în folosul comunităţii suedeze şi-al familiei regale. Din păcate, Meghan nu are parte de simpatia de care Sofia se bucură...

Mai multe